Hogedrukslangen - geassembleerd

Binnen ons ruime aanbod bieden wij diverse hogedrukslangen aan in verschillende lengtes . De hogedrukslangen zijn geschikt voor verschillende industrieën zoals professionele hogedrukreiniging, carwashes en voedingsindustrie. Bekijk hier al onze hogedrukslangen op maat geperst geschikt voor professioneel en industrieel gebruik!

Hogedrukslangen en koppelingen

Op elke geassembleerde hogedrukslang worden koppelingen geperst. Weet u niet precies welke aansluiting nodig er benodigd is, bekijk dan ons Schroefdraadtabel voor de maatvoering van verschillende koppelingen. Hier zijn de maten van BSP en NPT schroefdraad te vinden uitgedrukt in millimeters.

Hogedrukslangen van Altec Parts

Onze hogedrukslangen komen in verschillende uitvoeringen. Belangrijk is dat deze voldoen aan de maximale druk van je hogedrukspuit en dat de juiste diameter wordt gekozen. Bij het kiezen van de diameter van de slang voor je hogedrukspuit moet je rekening houden met eventueel drukverlies. Dit kun je terugvinden in onze Drukverlies-tabel waarin wordt weergegeven hoeveel drukverlies er is bij verschillende lengtes hogedrukslang en bijhorende diameters.

Alleen losse hogedrukslang nodig zonder koppelingen? Geen probleem, wij hebben ook complete rollen hogedrukslangen zonder koppelingen verkrijgbaar in lengtes naar wens.

Professionele hogedrukslang

Meer over hogedrukslangen weten? Bekijk dan onze kennisbank pagina over Hogedrukslangen waar we dieper ingaan op de materie. Hierin behandelen we naast het drukverlies, verschillende diameters ook de eigenschappen per slang uit ons aanbod. Zo leggen we het verschil uit tussen een 1SC en 1SN slang en andere bijzonderheden bij verschillende hogedrukspuit slangen. Zo hebben we speciale hogedrukslangen die flexibel en reinigingsmiddelbestendig zijn, maar ook kwalitatief sterkere slangen met een langere technische levensduur door de gevlochten staaldraadinlagen. Wij bieden een passende hogedrukslang voor iedere reinigingstoepassing!