Main Image

Item 1 of 1
 
  • Alba Krapf slangwagen - Star Inox - Swivel messing-vernikkeld - RVS25 Bar - Geschikt voor: 50M 1", 80M 3/4", 100M 5/8", 120M 1/2" slang - In: 3/4" bu - Uit: 3/4" bu

Alba Krapf slangwagen - Star Inox - Swivel messing-vernikkeld - RVS

25 Bar - Geschikt voor: 50M 1", 80M 3/4", 100M 5/8", 120M 1/2" slang - In: 3/4" bu - Uit: 3/4" bu

Alba Krapf is een bedrijf uit Zwitserland die bekend staat om zijn hoge kwaliteit op het gebied van slanghaspels. Deze slanghaspels zijn zowel geschikt voor professioneel gebruik als voor privé gebruik.

De Star Inox van Alba Krapf is een slangwagen die geschikt is voor dagelijks gebruik. Het lange handvat zorgt ervoor dat de slangwagen makkelijk en comfortabel te vervoeren is. De slanghaspelwagen is voorzien van een verbindingsbocht, dit zorgt ervoor dat de slang eenvoudig opgerold kan worden zonder te knikken. Naast de verbindingsbocht is de slangwagen uitgerust met een rem. Deze kan gebruikt worden om het uitrollen van de slang tijdens het transport tegen te gaan. De slangwagen is uitgerust met PU profielwielen. Deze wielen zorgen ervoor dat uw gazon wordt beschermd tegen eventuele sporen van uw slangwagen.

De Star Inox slangwagen is gemaakt van RVS, dit zorgt ervoor dat de slangwagen niet gaat roesten en corrosiebestendig is. De slangwagen is geschikt voor 120 meter 1/2", 100 meter 5/8", 80 meter 3/4" of 50 meter 1" slang, en heeft een maximale werkdruk van 25 bar. De slangwagen is voorzien van 2 3/4" buitendraad aansluitingen, de aansluiting voor de watertoevoer is voorzien van een swivel, waardoor de slang met het draaien van de haspel niet in de knoop komt.

Al met al is de Star Inox van Alba krapf een slangwagen die gemaakt is voor dagelijks gebruik. De slangwagen is dan ook voorzien van een comfortabele bediening en hoge slangcapaciteit. Dit maakt de slangwagen uitermate geschikt voor professioneel en privé gebruik.

De slangwagen wordt als bouwpakket afgeleverd. In de bijlage van de productpagina is de installatiehandleiding te vinden. Komt u er niet uit of heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.
€ 1.940,00 (€ 2.347,40 incl. BTW)
Artikelnummer
462804
Voorraadstatus
Levertijd op aanvraag
Eenvoudig bestellen
Uitgebreid assortiment
Ruime voorraad
Advies en informatie
Snelle levering
Gerenommeerde merken
Scherpe prijzen
Meedenkend en flexibel