Nozzles en vuilfrezen

Voor elke sector de juiste nozzle of vuilfrees

Bij hogedrukreiniging is de keuze van de juiste nozzle of vuilfrees van cruciaal belang. Deze kleine maar essentiële componenten spelen een grote rol in het succesvol verwijderen van vuil, grondig reinigen en efficiënt werken. In onze webshop bieden we een uitgebreid assortiment nozzles en vuilfrezen voor uiteenlopende toepassingen en behoeften.

Aanbod spuitnozzles

Onze hogedruknozzles zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen om aan uw specifieke eisen te voldoen. We bieden nozzles met 1/4" buitendraad, 1/8" buitendraad en nozzletips, die vaak gebruikt worden bij Karcher-systemen. Deze nozzles zijn beschikbaar in diverse spuithoeken, daarnaast zijn ze per spuithoek beschikbaar in diverse doorlaten. Het is van belang dat de doorlaat is afgestemd op de hogedrukpomp om een optimale werking te garanderen.
Voor lagedruk- en spoeltoepassingen hebben we zowel RVS als messing nozzles in verschillende spuithoeken en doorlaten.

Diverse uitvoeringen vuilfrezen

Onze vuilfrezen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, elk geschikt voor een specifieke maximale druk en spuithoek. We bieden de standaard 20 graden spuithoek, evenals 30 graden en 40 graden opties. Bovendien hebben we verstelbare nozzles/vuilfrezen zoals de Rotomax vuilfrezen, die variëren van een puntstraal tot een roterende straal. Ook hebben we de veelzijdige Multireg nozzles, die aanpasbaar zijn van een puntstraal naar een vlakstraal. Bovendien bieden we de GS3 drieweg nozzle, die instelbaar is voor een puntstraal, een 25 graden vlakstraal, en zelfs een spoelnozzle met een grote doorlaat.

Maatwerk voor industrieel gebruik

Of u nu actief bent in de landbouw, de bouw, de voedingsmiddelenindustrie of een andere sector, wij hebben de juiste nozzle of vuilfrees geschikt voor industrieel gebruik. Ons deskundige team staat voor u klaar om u te helpen de juiste spuithoek te bepalen of de doorlaat te berekenen, zodat u de perfecte nozzle of vuilfrees krijgt die geschikt is voor uw hogedrukreinigingssysteem.

Bij ons staat kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Kies voor onze nozzles en vuilfrezen om uw hogedrukreinigingsprojecten naar een hoger niveau te tillen. Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies en de beste oplossingen voor uw behoeften. Samen zorgen we voor een grondige en efficiënte reiniging, ongeacht de omstandigheden.