Nozzles en vuilfrezen

Assortiment

Altec Parts biedt een breed assortiment nozzles en vuilfrezen aan geschikt voor professioneel gebruik. De nozzles zijn er in verschillende uitvoeringen, de puntstraal en de vlakstraal (in diverse spuithoeken). De vuilfrees, ook wel freeskop genoemd, geeft een rond spuitbeeld. Dit komt door het snel circulerende binnenwerk, wat ervoor zorgt dat er een krachtige straal uit de spuitkop komt.

Toepassingen

De nozzles en vuilfrezen zijn cruciaal op elke professionele hogedrukreiniger omdat dit invloed heeft op het resultaat van de reinigingswerkzaamheden. De hoogwaardige vuilfrezen uit ons assortiment worden op hogedrukreinigers toegepast voor industriële reiniging zoals:
- Stalreiniging
- Ontlakken
- Graffitiverwijdering
- Algemene reiniging met hardnekkig vuil

Onze nozzles en vuilfrezen zijn uitsluitend geproduceerd door gerenommeerde merken in de reinigingswereld en verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen.

Advies

Er zijn veel verschillende soorten nozzles, hierdoor kan het lastig zijn om de juiste nozzle te kiezen. De werkdruk en watercapaciteit van de hogedrukreiniger is belangrijk om te weten voor het kiezen van de juiste hoge druk nozzle.

Wij hebben de volgende handige hulpmiddelen voor het kiezen van een nozzle:

- Bereken uw doorlaat met onze Nozzletabel
- Bereken uw spuithoek met onze Spuithoektabel
- Weet u niet precies welke aansluiting uw nozzle heeft, zie hiervoor de Schroefdraadtabel