Nozzles en vuilfrezen

Breed aanbod Nozzles

Bij hogedrukreiniging is de keuze van de juiste nozzle of vuilfrees belangrijk. Deze kleine sproeiers spelen een grote rol in het efficiënt verwijderen van vuil en reinigen van objecten.. In onze webshop bieden we een uitgebreid assortiment nozzles en vuilfrezen voor uiteenlopende toepassingen.

Hogedruk Nozzles

Onze hogedruknozzles zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Om de juiste nozzle te kiezen is het belangrijk om de juiste spuithoek en doorlaat te kiezen passend bij de hogedrukreiniger. De spuithoek kan gekozen worden aan de hand van onze Spuithoek. De doorlaat wordt bepaald aan de hand van onze Nozzletabel. In onze webshop bieden we een passende nozzle aan voor elke professionele hogedrukreiniger met advies op maat.

Lagedruk Nozzles

Binnen ons assortiment bieden we een verscheidenheid aan (chemie)nozzles met lage druk gemaakt van messing. Deze sproeiers zijn ontworpen om optimale prestaties te leveren bij toepassingen met chemie of waar lage druk vereist is. Daarnaast hebben we ook lage druk nozzles gemaakt van roestvrij staal. Beide materialen zijn corrosiebestendig waardoor ze geschikt zijn voor diverse reinigingstoepassingen. Ontdek de veelzijdigheid van onze lage druk nozzles en kies de juiste lage druk nozzle.

Verstelbare Nozzles

Ontdek onze veelzijdige VARIOJET een instelbare nozzlehouder. Deze universele nozzlehouder biedt de mogelijkheid om de spuithoek aan te passen, zodat je kunt kiezen tussen een vlakke of rondstraal. De VARIOJET is ideaal voor verschillende reinigingstoepassingen en is ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met nozzles die passen bij de capaciteit van de hogedrukpomp. In de productgroep "Nozzles en Vuilfrezen" - "Nozzles hogedruk" - "Nozzles M4". Vind je passende nozzles die geplaatst kunnen worden in deze instelbare nozzlehouder. Ontdek de veelzijdigheid van de VARIOJET voor een efficiënte reinigingservaring.

Verstraalnozzles

Dankzij het unieke ontwerp van de verstraalnozzle behoudt de waterstraal zijn vorm en bereikt hij een grotere afstand met een hoger rendement. Verstraalnozzlehouders worden zonder nozzletip geleverd. De keuze voor de geschikt nozzletip afhangt van de capaciteit van de hogedrukpomp.

Roterende Vuilfrezen

Onze vuilfrezen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, elk geschikt voor een specifieke maximale druk en spuithoek. We bieden de standaard 20 graden spuithoek, evenals 30 graden en 40 graden opties. Bovendien hebben we verstelbare nozzles/vuilfrezen zoals de Rotomax vuilfrezen, die variëren van een puntstraal tot een roterende straal. Met onze roterende sproeikoppen reinig je hardnekkig vuil gemakkelijk dan met een nozzle dankzij de roterende werking tijdens het reinigen.

Vuilfrees Hogedrukreinigers

In ons assortiment bieden we een ruim aanbod vuilfrezen aan. De vuilfrezen verschillen in materiaal, specificaties en spuithoek. Zo hebben we vuilfrezen met 20, 30 of 40 graden spuithoek voor professionele hogedrukreinigers t/m 250 of 350. Daarnaast hebben we RVS vuilfrezen geschikt t/m 500 of 600 bar werkdruk geschikt voor industriële hogedrukreinigers.

Vuilfrees onderdelen

Naast de complete vreeskoppen bieden we ook revisiesets en onderdelen aan, waaronder de stift binnen onze vuilfrezen. Ook hebben we een speciale U-lans waarop twee vreeskoppen geplaatst kunnen worden.