Professionele hogedrukreinigers

Altec Parts biedt een uitgebreid assortiment aan hogedrukreinigers die voldoen aan de hoogste normen van prestatie en duurzaamheid.

Stationaire en Mobiele Hogedrukreinigers van Kent: Koudwater en Warmwater

Onze stationaire hogedrukreinigers van het gerenommeerde merk Kent zijn beschikbaar in zowel koudwater- als warmwateruitvoeringen met een efficiënte dieselbrandketel. Deze hogedrukreinigers zijn geschikt voor dagelijks en industrieel gebruik.

De verschillende stationaire en mobiele hogedrukreinigers worden aangedreven middels een elektromotor en deze zijn verkrijgbaar in versies op netstroom en krachtstroom. De Kent warmwater hogedrukreinigers verwarmen tot 100 graden middels een dieselboiler.

Complete hogedruktrailers van AT Cleaning Systems

Voor maximale flexibiliteit bieden wij complete hogedrukinstallaties ingebouwd in aanhangers van AT Cleaning Systems. In feite is dit een mobiele hogedrukreiniger met watertank. Hiermee kan er op elke locatie gebruik gemaakt worden van een hogedruksysteem. Diverse aandrijfmethodes zijn hiervoor mogelijk, zo ook een accu-aandrijving. Deze innovatieve oplossing combineert mobiliteit, milieuvriendelijkheid en krachtige reinigingsprestaties. Ze bieden efficiëntie zonder schadelijke emissies, en zijn geschikt voor diverse sectoren en bieden vele voordelen ten opzichte van traditionele aandrijfmethodes. Deze innovatie is bedacht en wordt geproduceerd in Nederland samen met AT Cleaning Systems. Ook verkrijgbaar in warmwater uitvoering met een HVO100-dieselbranderketel of een LPG-brandketel.

Klein en krachtig: Mazzoni en Interpump Pompmotorsets

Voor compacte reinigingstoepassingen bieden wij diverse kleine pompmotorsets van Mazzoni en Interpump. Vertrouw op de betrouwbaarheid en efficiëntie van onze pompmotorsets, ongeacht de omvang van je reinigingsproject.

Bij Altec Parts streven we ernaar om de beste oplossingen te bieden voor alle hogedrukreinigingsbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze hoogwaardige reinigingsapparatuur uw bedrijf verder kan helpen