Professionele hogedrukreinigers

Uitgebreid assortiment professionele hogedrukreinigers

Ontdek de veelzijdige toepassingen van onze professionele hogedrukreinigers geschikt voor verschillende sectoren zoals bouw, industrie, landbouw, transport en voedingsindustrie. Of je nu te maken hebt met hardnekkige vervuiling, voertuigen wilt reinigen of openbare ruimtes moet onderhouden, onze hoogwaardige hogedrukreinigers zijn ontworpen voor een breed scala aan reinigingstoepassingen. Ontdek de kracht en efficiëntie van onze hogedrukreinigers voor een optimale reinigingservaring.

Ervaar de veelzijdigheid van de professionele hogedrukreinigers bij Altec Parts van verschillende merken waaronder Kent, Mazzoni en AT Cleaning Systems. Of je nu een krachtige hogedrukreiniger op diesel zoekt, de voorkeur geeft aan een compact elektrisch model, mobiliteit nodig hebt met een hogedrukreiniger op aanhanger, of specifieke eisen hebt voor een industriële hogedrukreiniger, Altec Parts heeft het ideale model hogedrukreiniger voor iedere toepassing. Naast het leveren van de hogedrukreinigers leveren wij ook onderdelen en repareren/onderhouden wij hogedrukreinigers en adviseren wij onze klanten bij specifieke reinigingsklussen. Zo bent u niet alleen gegarandeerd van de juiste producten, maar kan u ook op ons terugvallen bij eventuele vragen.

Mobiele- en stationaire hogedrukreinigers

Met onze breed inzetbare mobiele- en stationaire hogedrukreinigers kun je langdurig en effectief vervuiling reinigen. Onze mobiele hogedrukreinigers bieden flexibiliteit en mobiliteit, terwijl de stationaire modellen perfect zijn voor reinigingstaken op een vaste locatie. Of je nu op zoek bent naar een compacte hogedrukreiniger voor kleinere ruimtes of een krachtige hogedrukreiniger die geschikt is voor zowel netstroom als krachtstroom, met ons ruime aanbod mobiele- en stationaire hogedrukreinigers hebben wij de geschikte hogedrukreiniger. Als officiële Kent dealer bieden we mobiele- en stationaire hogedrukspuiten aan gemaakt van duurzaam staal of roestvrij staal (RVS), waardoor ze bestand zijn tegen zware omgevingsomstandigheden. Onze Kent hogedrukreinigers worden standaard geleverd met een handig automatisch start-/stopsysteem, waardoor de hogedrukreiniger aanzienlijk langer meegaat

Koud- en warm water hogedrukreinigers

Onze koudwater hogedrukreinigers zijn perfect voor algemene reinigingstaken waarbij vuil en stof moet worden wegspoten. De warmwater hogedrukreinigers uit ons assortiment zijn ideaal voor het aanpakken specifieke vervuilingen dankzij de heetwater functie. Een warmwater hogedrukreiniger is in staat om reinigingsmiddelen te elimineren tijdens hogedrukreiniging, waardoor het een efficiënte optie is voor het verwijderen van vet, olie en andere hardnekkige vervuiling. Op elke heet water hogedrukreiniger zit een regelbar thermostaat waarmee de temperatuur kan worden ingesteld tot ong. 100°C. Onze koud- en warmwater hogedrukreinigers zijn gemakkelijk in gebruik, gaan lang mee en zijn breed inzetbaar dankzij de verschillende uitvoeringen.

Industriële hogedrukreinigers

Voor dagelijkse en krachtige reiniging hebben wij industriële hogedrukreinigers leverbaar voor professionele schoonmaakbedrijven waarmee onafhankelijk gereinigd kan worden. Zo bieden compacte en krachtige hogedruktrailers aan voor het reinigen van gebouwen en het verwijderen van graffiti of andere vervuiling op de gevel. Voor schoonmaakbedrijven of afdeling bouwen we hogedrukreiniger in een bus of ander voertuig naar wens, waarmee er een flexibele maar breed inzetbare totaaloplossing wordt geboden voor verschillende toepassingen. De industriële hogedrukreinigers uit ons assortiment bestaan uit de beste onderdelen en worden geassembleerd in Nederland door ervaren monteurs in de hogedruk. Of je nu op zoek bent naar hogedruktrailers, hogedrukreinigers op aanhangers of inbouw hogedrukreinigers, wij bieden maatwerk voor diverse industriële reinigingstoepassingen. Met onze lithium-ion accu- of diesel aangedreven hogedrukreinigers met uitgeruste watertank ben je altijd klaar voor efficiënte reiniging op locatie. Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid met onze industriële hogedrukreinigers gebouwd in bussen en aanhangers.

Accessoires hogedrukreinigers

Naast de verschillende soorten hogedrukreinigers die wij aanbieden leveren we standaard handige accessoires bij onze hogedrukreinigers. De Kent hogedrukreinigers worden geleverd met 10 meter hogedrukslang met handige snelkoppelingen en een dubbele lans met twee nozzles voor reinigen met hogedruk en (na)spoelen met lage druk. De industriële hogedrukreinigers bevatten extra spuitlansen met vuilfrees en hebben standaard 50 meter hogedrukslang- en aanvoerslang. Als aanvulling op de standaard accessoires hebben wij een ruim assortiment met onderdelen direct leverbaar uit voorraad. Onze webshop bevat duizenden verschillende hogedrukonderdelen direct uit voorraad leverbaar. Waaronder ook verschillende spuitaccessoires zoals nozzles, nozzlehouders, vuilfrezen, spuitpistolen, spuitlansen, snelkoppelingen, terrasreinigers, schuimlansen en meer.

Service hogedrukreinigers: Alles-onder-één-dak

Bij Altec Parts verkopen we niet alleen hogedrukonderdelen en hogedrukreinigers, maar ook passende service na aankoop van de ieder product. Zo hebben we niet alleen onderdelen van onze hogedrukreinigers op voorraad, maar kunnen we ook reparaties en onderhoudsbeurten uitvoeren aan de hogedrukreiniger. Al onze hogedrukreinigers zijn geproduceerd met oog op een lange levensduur, waarbij onderhoud en reparaties snel en daadkrachtig kunnen worden verricht. Het is ook mogelijk om complete revisiesets of andere slijtageonderdelen te bestellen via onze webshop, dankzij onze ruime voorraad zijn de benodigde onderdelen doorgaans bij bestelling de volgende werkdag in huis. Voor het zoeken van de juiste onderdelen hebben we handige onderdeeltekeningen en ook deze pagina waarop veelvoorkomende storingen worden toegelicht met passende oplossingen.

Hulp nodig bij de aanschaf van een hogedrukreiniger? Neem contact met ons op en zorgen voor advies op maat.