Mosmatic vloer- en wandenreinigers

Mosmatic oppervlaktereinigers voor terrassen, gevels & daken

In ons assortiment bieden we professionele oppervlaktereinigers aan geschikt voor professionele hogedrukreinigers en hogedruktrailers. Geschikt voor het grondig reinigen van vloeren, terrassen, wanden, daken en andere oppervlaktes. De oppervlaktereinigers zijn onderverdeeld in de Mosmatic vloer, terras, dak- en wandenreinigers met bijhorende onderdelen.

Terrasreinigers

Voor het efficiënt reinigen van terrassen hebben we verschillende professionele terrasreinigers in ons assortiment. De terrasreiniger zijn verkrijgbaar vanaf 20cm t/m 75cm breed en zijn geschikt t/m 275, 350 of 500 bar werkdruk. Naast de verschillende specificaties zijn de terrasreiniger verkrijgbaar met en zonder afzuiging.

Dakreinigers

De dakreiniger is handige tool voor dakreiniging met een professionele hogedrukreiniger. De dakreiniger kan gemakkelijk op verschillende daken worden gebruikt dankzij de wielen die in hoogte en breedte verstelbaar zijn. De dakreinigers van Mosmatic zijn voorzien van veiligheidsoog, swivel aansluiting, manometer en kogelkraan. Op deze manier kunnen dakreinigers veilig en gemakkelijk worden toegepast voor het reinigen van verschillende soorten daken.

Wandreinigers

Onze wandreinigers zijn speciaal ontworpen om graffiti en andere hardnekkige vervuiling effectief te verwijderen van diverse oppervlakken. De wandreinigers van Mosmatic zijn voorzien van hogedrukpistool waarop de hogedrukslang van de hogedrukreiniger gemakkelijk gekoppeld kan worden. Daarnaast is het mogelijk om een afvoerslang te koppelen aan de wandreiniger waarmee het vervuilde water wordt afgevoerd naar de gewenste locatie.

Mosmatic onderdelen

Naast complete oppervlaktereinigers bieden wij ook een uitgebreid assortiment aan losse onderdelen en accessoires, zoals swivels, rotorarmen en zwenkwielen. Deze accessoires optimaliseren de functionaliteit van de reinigers en zorgen voor een nog efficiëntere reinigingservaring.

Roterende armen

Binnen oppervlaktereinigers zit een roterende arm met Nozzles erin die zorgen voor de roterende straal. De roterende armen zijn gemakkelijk te vervangen en verkrijgbaar per type Mosmatic oppervlaktereiniger. Zo zijn er rotorarmen met 2, 3 of 4 nozzles.

Swivels

Een swivel is een draaikoppeling dat ontworpen is om tijdens het reinigen te draaien of te zwenken, waardoor het mogelijk is om verbindingen tussen verschillende componenten flexibeler te maken. Mosmatic Swivels worden vaak gebruikt voor haspels en spuitaccessoires om rotatie mogelijk te maken zonder dat de aangesloten onderdelen kunnen roteren.

Zwenkwielen

Voor het soepel verplaatsen van de oppervlaktereinigers hebben we gelagerde zwenkwielen geschikt voor Mosmatic oppervlaktereinigers. De zwenkwielen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en worden geleverd met RVS beugel voor het gemakkelijk bevestigen aan de oppervlaktereiniger.

Borstelringen

De borstelring bij oppervlaktereiniger is een onderdeel dat na verloop van tijd toe is aan vervanging. De diameters staan aangegeven per borstelring geschikt voor de verschillende oppervlaktereinigers.

Mosmatic is een Zwitsers bedrijf dat al meer dan 40 jaar gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van professionele reinigingsapparatuur. Een van hun meest populaire producten zijn de oppervlaktereinigers, die worden gebruikt om grote oppervlakken efficiënt en effectief te reinigen. De oppervlaktereinigers zijn geschikt voor terrassen, gevels, daken en meer.

Op zoek naar Mosmatic onderdelen? Bij Altec Parts bieden we een ruim assortiment Mosmatic onderdelen aan in onze webshop met snelle levering.