Veelgestelde vragen - Algemeen

De levertijd in Nederland bedraagt normaalgesproken 1 werkdag als er voor 16:00 besteld wordt, mits voorradig en dit geen product betreft wat op maat gemaakt dient te worden (zoals een hogedrukslang).
Een levering naar België duurt normaalgesproken 1-2 werkdagen. Overige bestemming in Europa zal meerdere werkdagen in beslag nemen.
Een product ruilen of retourneren is geen probleem, neem hiervoor contact met ons op of kijk op de volgende pagina hoe u artikelen kunt ruilen of retourneren.
Nee, dit is niet nodig. U kunt zonder account bestellingen plaatsen. Een account is wel handig om de bestelhistorie in te zien en om een bestelling sneller te plaatsen doordat de factuur- en aflevergegevens in het account staan.
Ja, het is mogelijk om op rekening te bestellen bij ons wanneer u het correcte BTW nummer invult.

Heeft u al een account zonder dat u het BTW nummer heeft ingevoerd, neemt contact met ons op dan zorgen wij dat u op rekening kunt bestellen.
Bij het plaatsen van een bestelling gaan wij direct aan de slag, maar indien de wijziging of annulering op tijd wordt doorgegeven kunnen wij dit mogelijk nog verwerken.