Snelkoppelingen

Snelkoppelingen voor Hogedrukreinigers

Op deze pagina bieden wij ons ruime aanbod snelkoppelingen en schroefkoppelingen aan voor verschillende merken Professionele Hogedrukreinigers & Hogedruktrailers. De koppelingen in onze webshop worden gebruikt op hogedruklansen, spuitpistolen, hogedrukslangen en andere componenten.

M22 koppelingen

De M22 snelkoppeling is een veelgebruikte koppeling bij o.a. Kärcher en Kränzle hogedrukreinigers. Deze draaikoppeling bestaat uit 2 delen, de wartel en de nippel, deze zijn gemakkelijk aan elkaar met de hand te bevestigen en creëren op deze manier een snelkoppeling. De andere zijde van de wartel of nippel bestaat uit een schroefdraad die ergens op bevestigd kan worden, dit kan een binnendraad of buitendraad aansluiting zijn.

DiBo koppelingen

De 1/2" snelkoppeling is een veelgebruikte koppeling bij DiBO hogedrukreinigers. Deze snelkoppeling bestaat uit 2 delen, de wartel en de nippel, deze zijn gemakkelijk aan elkaar met de hand te bevestigen en creëren op deze manier een snelkoppeling. De andere zijde van de wartel of nippel bestaat uit een schroefdraad die ergens op bevestigd kan worden, dit kan een binnendraad of buitendraad aansluiting zijn.

AR koppelingen

De AR koppelingen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De AR8 schroefkoppelingen worden vaak toegepast bij hogedrukreinigers en hogedruktrailers van het merk Waterkracht. De schroefkoppeling zorgt is net als de M22 schroefkoppeling gemakkelijk met de hand te bevestigen. De blauwe AR8 koppelingen zijn geschikt tot max. 350 bar en de rode AR9 RVS koppelingen

Nilfisk koppelingen

De snelkoppelingen van Nilfisk zijn ideaal toe te passen op spuitlansen en spuitpistolen dankzij de gemakkelijke en snelle manier van (ont)koppelen. De veelgebruikte KEW insteeknippel wordt vaak toegepast op lansen en de voorzetkoppeling vaak op spuitpistolen. Bij gebruik van verschillende lansen kan daardoor gemakkelijk verwisseld worden van spuitlans.

Snap-tite koppelingen

De Snap-Tite koppelingen zijn snelkoppelingen die worden gebruikt om leidingen en slangen snel en gemakkelijk te verbinden en los te koppelen. Deze koppelingen zijn ontworpen om een snelle en eenvoudige verbinding te bieden zonder dat er gereedschap aan te pas komt. De Snap-Tite koppelingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, afhankelijk van de toepassing en de vereisten. De meeste Snap-Tite koppelingen in ons assortiment zijn van staal of roestvrij staal.

R+M Suttner koppelingen

De R+M ST3100 snelkoppelingen zijn geschikt tot maximaal 250 bar en watercapaciteit tot 50 l/min. De ST3100 koppelingen zijn verkrijgbaar in wartel- en nippel uitvoering. Alle ST3100 koppelingen van R+M Suttner zijn gemaakt van RVS waarbij de wartels verkrijgbaar zijn met kunststofring of RVS buitenhulsel.

Diverse Snel- en Schroefkoppelingen

Naast de bovenstaande snelkoppelingen hebben we ook diverse koppelstukken voor om specifieke koppelingen te verlopen of te verlengen. Zo hebben we M22 verloopkoppelingen naar Kärcher bajonet- of Easylock aansluiting. Snelkoppeling nodig voor een professionele hogedrukreiniger? Stuur ons een foto van de koppeling en wij geven de link naar de juiste snelkoppeling in onze webshop.