Slanghaspels - Automatisch oprollend

Ontdek de ultieme oplossing voor het beheer van hogedrukwaterslangen met onze automatisch oprollende slanghaspels. Speciaal ontworpen voor de eisen van de hogedrukwereld, u vindt in ons uitgebreide assortiment automatisch oprollende slanghaspels de hoogwaardige merken zoals: Faicom, Ramex en TeHa.

Wandslanghaspels

Onze wandslanghaspels kunnen eenvoudig tegen de wand worden bevestigd. Deze zijn ontworpen voor allerlei hogedrukreinigingstoepassingen. Bovendien zijn deze haspels verkrijgbaar in duurzame materialen zoals staal en RVS, wat zorgt voor maximale robuustheid en corrosiebestendigheid. Voor extra flexibiliteit bieden we muurbeugels met zwenkbare functies, waarmee u de hogedrukslang in elke gewenste richting kunt leiden.

Professionele Slanghaspels

Onze professionele slanghaspels zijn speciaal ontworpen voor intensief gebruik in de hogedrukwereld. Ze zijn verkrijgbaar in zowel staal als RVS, waardoor ze bestand zijn tegen de uitdagingen van veeleisende omgevingen. Deze haspels bieden duurzaamheid en betrouwbaarheid, zodat u zich kunt richten op uw hogedrukwerkzaamheden zonder u zorgen te hoeven maken over de slangbeheer.
Met onze automatisch oprollende slanghaspels voor hogedruktoepassingen rollen de slangen voortaan moeiteloos op.

Let op: onze haspels worden standaard zonder slang geleverd.