Mosmatic producten

Mosmatic AG is een fabrikant gevestigd in Zwitserland. Al meer dan 40 jaar levert Mosmatic met succes kwaliteitsproducten voor vele industrieën, waaronder carwash, hogedrukreiniging en andere industrieën. In de fabriek gevestigd in Zwitserland vervaardigen ze het volledige assortiment van de Mosmatic producten en verzorgen ze ook een groot deel van de distributie van hun wereldwijde netwerk. De bekendste Mosmatic producten zijn de professionele vloer- wand en terrasreinigers en de carwash onderdelen, waaronder de zwenkarmen en draaikoppelingen.
 
Op zoek naar Mosmatic onderdelen? Wij hebben een ruim aanbod met voorradige Mosmatic onderdelen in Nederland die daardoor vaak een dag later bij jou geleverd kunnen worden. De Mosmatic reinigers en onderdelen kun je terugvinden op onze pagina: Interpump hogedrukpompen en onderdelen

Mosmatic is een van de grootste fabrikanten voor carwash componenten en professionele vloerreingiers. Op zoek naar een terrasreiniger of andere producten van Mosmatic? Altec Parts is leverancier van Mosmatic producten waaronder de vloerreinigers, zwenkarmen, carwash onderdelen, swivels en meer met een ruime voorraad in Nederland. Ontdek ons uitgebreide assortiment Mosmatic producten in Nederland op onze webshop. Dankzij onze ruime voorraad in Nederland kunnen we vaak een dag later de gewenste producten leveren.
 
In onderstaande PDF bestanden vindt u de catalogus van Mosmatic, druk hiervoor op onderstaande afbeelding:

Mosmatic producten 

Klik hier om naar onze webshop te gaan voor meer.

Carwash

In de catalogus van Mosmatic vindt u alle informatie betreffende de Carwash producten.
Zwenkarmen voor in de Car Wash, lanshouders en borstellansen kunt u hierin terugvinden.

Hogedruk
In het 'High Pressure' hoofdstuk vindt u alles over de diverse wandreinigers en vloerreinigers.
Deze kunt u hier op onze website vinden.

Swivels
In het laatste hoofdstuk 'Rotary Unions' vindt u alles over de hoogwaardige swivels van Mosmatic.
De swivels van Mosmatic kunt u hier op onze site terugvinden.

Wilt u meer informatie over bepaalde Mosmatic producten of onderdelentekeningen van specifieke producten, neem gerust contact op, wij helpen u graag verder!