Vuilfrezen

Onze vuilfrezen zijn de oplossing voor krachtige en efficiënte reiniging. Standaard hebben onze vuilfrezen een spuithoek van 20 graden, maar in ons assortiment vindt u ook vuilfrezen met spuithoeken van 30 en 40 graden. Bovendien bieden we verstelbare vuilfrezen die zowel brede spraypatronen als precieze puntstralen kunnen leveren.

Vuilfrees hogedrukreiniger

Onze vuilfrezen voor hogedrukreinigers zijn ontworpen om de meest hardnekkige verontreinigingen aan te pakken. Met een maximale werkdruk van 250 bar bieden ze indrukwekkende reinigingskracht voor diverse toepassingen. Bovendien zijn voor onze vuilfrezen revisiesets beschikbaar, waardoor ze snel en gemakkelijk te repareren zijn. Kies voor onze vuilfrezen en ervaar de moeiteloze verwijdering van vuil en aanslag.

Dirt killer hogedrukreiniger

Onze Dirt Killer vuilfrezen zijn de topkeuze voor professionele reinigingsprojecten. Met een maximale werkdruk van 500 bar leveren ze ongeëvenaarde prestaties en zijn ze geschikt voor zelfs de meest veeleisende taken. Dankzij onze hoogwaardige vuilfrezen kunt u efficiënt en grondig reinigen. Met beschikbare revisiesets kunt u uw vuilfrezen eenvoudig onderhouden en voorbereiden op hergebruik, wat zowel kosteneffectief als milieuvriendelijk is.