Reinigingsmiddelen en toebehoren

Groot aanbod reinigingsmiddelen voor professionele schoonmaak

Onze professionele reinigingsmiddelen zijn verkrijgbaar voor specifieke reinigingstoepassingen. Zo hebben we allround reinigingsmiddelen, maar ook specifieke reinigingsmiddelen voor het reinigen hardnekkige vervuiling. Ons assortiment omvat schoonmaakmiddelen voor het specialistisch reinigen en onderhouden van machines en installaties, vloeren en gevels, scheepvaart, gebruik in de (land)bouw, hogedrukreiniging en meer. Al meer dan 70 jaar worden onze schoonmaakmiddelen gebruikt voor professionele en hygiënische schoonmaak.

Allesreiniger

De Allesreiniger uit ons assortiment is een hoog geconcentreerde allesreiniger voor de verzorging en reiniging van vrijwel ieder oppervlak. Kunstleer, kunststof, glas, tegels, keramiek, maar ook bekleding en (showroom)vloeren zijn uitstekend te behandelen. Tevens geschikt voor het in- en uitwendig reinigen van boten, caravans, campers en meer. De Allesreiniger lost door zijn onthardende karakter ook bij hard water moeiteloos vuil op. Zorgt voor glanzende oppervlakken zonder strepen en blinkt uit vanwege zijn zeer frisse geur. Dermatologisch getest, HACCP-gecertificeerd.

Glasreiniger

Onze glasreiniger is een reinigingsmiddel voor alle glas- en spiegelsoorten, zoals ruiten, spiegels, glazen en tafelbladen. Het product is toepasbaar op boten, caravans, campers, auto’s en geschikt voor gebruik in de huishouding. De glasreiniger verwijdert snel en streepvrij vuil, vet, was, siliconen en aanslag van nicotine. Het is uiterst werkzaam en onschadelijk voor onder andere lak, glas, chroom en rubber. Met onze glasreiniger bieden we een professioneel schoonmaakmiddel voor ramen met een streeploos resultaat.

Industriereiniger

De Industriereiniger, ook wel bekend als W-99, is een biologisch afbreekbare industrieel reinigingsmiddel. De industriereiniger is bij uitstek geschikt is voor gebruik in garagebedrijven, industrie-inrichtingen, voertuigen in de bouw, scheepvaart, expeditiebedrijven, fabriekshallen, schildersbedrijven en magazijnen. Industrieel reiniger gebruiken in een hogedrukreiniger? Giet het dan geconcentreerd of in een 10% verdunning in de concentraattank. Volg altijd het advies van de fabrikant van de hogedrukreiniger op.

Klinkerreiniger

De Klinkerreiniger is een sterk reinigingsmiddel geschikt voor het verwijderen van vet en olieverontreiniging op onder meer betonvloeren, (tegel)wanden en overige minerale ondergronden. Ook is dit reinigingsmiddel toepasbaar op alkalisch-bestendige kunststoffen, en chassis van voertuigen. Onze klinkerreiniger dringt diep door in het te reinigen oppervlak, waarmee zelfs de hardnekkigste vervuiling aan de oppervlakte komt en hiermee eenvoudig kan worden verwijderd. Ideaal voor vet- en olie verwijdering.

Glansdroger

Onze Ultra Glansdroger is speciaal ontwikkeld als waterontspanner. Het gecreëerde breekmoment zorgt voor een optimaal droogresultaat. De speciale polymeren conserveren de lak en geven een langdurige diepteglans. Omdat Ultra Glansdroger een beschermlaag creëert op de lak, beschermt het tegen weersinvloeden en overige vervuilingen. De Ultra Glansdroger wordt aangebracht middels doseerpomp en is universeel inzetbaar in wasstraten en roll-overs met alle typen wasborstels, hetzij PE, foam en/of textiel. Het product mag niet vermengd worden met andere drooghulpen, shampoos en diverse.

Insectreiniger

Onze Ultra Insectreiniger is een krachtige alkalische voorreiniger voor het verwijderen van insecten. Ideaal voor handmatige voorreiniging voorafgaand aan machinale wassing waarmee insecten op o.a. voertuigen gemakkelijk worden verwijderd, ook inzetbaar als voorreiniger in wasboxen. Snelle en optimale inwerking door het laagschuimende karakter waardoor een minimale dosering leidt tot een maximaal resultaat.

Bandenglans

De Bumper- & Bandenglans uit ons assortiment is uitermate geschikt voor het weer op kleur brengen en onderhouden van alle soorten kunststof bumpers en rubberdelen. Bumper- & Bandenglans voorkomt verdrogen en vastvriezen van rubberdelen aan portieren, kofferdeksels en motorkappen. Bumper- & Bandenglans wordt puur opgebracht, bij voorkeur middels gummispons of microvezeldoek.

Schuimreiniger auto

Onze Ultra Powerschuim is een neutrale, sterk schuimende shampoo uitermate geschikt voor gebruik in wasstraten, roll-overs en wasboxen. Het Ultra Powerschuim reinigingsmiddel is siliconenvrij, heeft een krachtig vuil- en vetoplossend vermogen en werkt conserverend voor de wasborstels. De volle schuimdeken en zeer frisse kersengeur geven een optimale wasbeleving.

Schuimreiniger bussen & vrachtwagens

Onze Truckreiniger is een sterk alkalisch reinigingsmiddel, bestemd voor efficiënte verwijdering van vervuiling op bussen en vrachtwagens. Het reinigingsmiddel wordt schuimend opgebracht en is geschikt voor het frequent reinigen middels borstel- en hogedrukwasinstallatie, alsook handmatige (voor)reiniging. De Truckreiniger is in verschillende schuimgradaties toepasbaar.

Schuimreiniger overige voertuigen

Onze Uni-Foam Plus is een alkalische, zeer krachtige en hoogschuimende shampoo. Ideaal voor professionele en efficiënte handmatige (voor)reiniging van trucks, bussen en overige vervoermiddelen. Uni-Foam Plus creëert een dikke schuimlaag en is eenvoudig aan te brengen met een schuimlans. Verwijdert moeiteloos aanslag, vet en overige vervuiling.

Schoonmaakaccessoires: microvezeldoeken, poetsdoeken, drukspuiten en meer

Naast professionele en industriële reinigingsmiddelen leveren we ook handige accessoires, waaronder poetsdoeken en complete spuittanks. Zo leveren we niet alleen de reinigingsmiddelen, maar ook alles wat nodig is om de werkplaats, keuken, magazijn of andere bedrijfsruimte grondig en veilig schoon te maken.

Microvezeldoeken

Een microvezeldoek is een zeer fijne doek gemaakt van synthetische vezels. Door de kleine vezels kan het diep doordringen in kleine kieren, waardoor het effectief vuil en vet verwijdert. Het is ideaal voor het reinigen van oppervlakken zoals ramen en vloeren, maar ook voor het reinigen van auto’s en andere voertuigen. Door zijn hoge absorptievermogen droogt het ook snel oppervlakken zonder strepen achter te laten wat het perfect maakt voor schoonmaakklussen.

Industriepapier

Ons industriepapier bestaat uit drie lagen en is sterk en duurzaam dankzij de verlijming. Het heeft een hoge absorptiecapaciteit en treksterkte, waardoor het geschikt is voor verschillende toepassingen. De blauwe kleur van het cellulosepapier maakt het met name handig voor gebruik in industriële omgevingen zoals garages, autobedrijven en transportbedrijven. Elk pak bevat twee rollen papier. Voor deze rollen industriepapier bieden we een handige papierrolhouder aan.

Drukspuiten

De handige drukspuiten uit ons assortiment zijn ideaal voor het reinigen van vervuilde objecten met een reinigingsmiddel. Dankzij de professionele kwaliteit zijn de sproeiers van deze drukspuiten geschikt voor een breed aanbod aan reinigingsmiddelen. Onze drukspuiten zijn eenvoudig te bedienen en direct klaar voor gebruik. Ze zijn verkrijgbaar voor zowel kleine als grote oppervlakken met een variërende tankinhoud van 1 t/m 12 liter.

Bij Altec Parts bieden we naast een ruim aanbod ook deskundig advies. Hulp nodig bij het kiezen van het beste reinigingsmiddel? Wij helpen graag, neem gerust contact met ons op.