Spuitpistolen - Lagedruk

De RB35 is een lagedruk spuitpistool dat geschikt is voor diverse toepassingen in de landbouw, tuinbouw en industriële reiniging. Het heeft een maximale werkdruk van 10 bar en een maximale flow van 40 l/min. Het spuitpistool heeft een ergonomische handgreep en een verstelbare straal waardoor het comfortabel en makkelijk te gebruiken is.

De RB65 is ook een lagedruk spuitpistool, maar heeft een hogere maximale werkdruk van 20 bar en een maximale flow van 65 l/min. Dit maakt het geschikt voor meer veeleisende toepassingen zoals industriële reiniging en het besproeien van gewassen. Ook dit spuitpistool heeft een ergonomische handgreep en een verstelbare straal.

Het GEKA lagedruk spuitpistool is ontworpen voor gebruik in de voedingsindustrie en andere industriële toepassingen. Het GEKA Plus spuitpistool heeft een maximale werkdruk van 30 bar en een maximale flow van 21 l/min bij 5 bar. Het spuitpistool heeft een ergonomische handgreep en een verstelbare straal. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die geschikt zijn voor gebruik in de voedingsindustrie en andere industriële toepassingen.