Spuitpistolen en nevelpistolen

Spuitpistool hogedrukreiniger

Ons aanbod spuitpistolen is ontworpen met het oog op krachtige reiniging. Met drukniveaus t/m 500 bar bieden onze spuitpistolen de nodige kracht om zelfs de meest hardnekkige vuil- en verontreinigingslagen effectief te verwijderen. Of het nu gaat om industriële reiniging, gevelreiniging of andere zware reiniging, onze spuitpistolen zijn ontworpen om aan uw eisen te voldoen. Dankzij de verschillende uitvoeringen zijn er pistolen voor iedere hogedrukreiniger.

Spuitpistool hogedruk

Onze hogedruk pistolen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met specifieke werkdruk en watercapaciteit. Onze spuitpistolen zijn verkrijgbaar met vaste onder aansluiting, maar ook met een swivel aansluiting wat ervoor zorgt dat aangekoppeld hogedrukslang moeiteloos meedraait tijdens het hogedruk reinigen. De pistolen zijn geschikt voor professionele en industriële hogedrukreinigers t/m 600 bar.

Spuitpistool met snelkoppeling

Ons brede assortiment hogedrukreiniger pistolen bestaat niet alleen uit pistolen met verschillende specificaties, maar zijn ook leverbaar met snelkoppeling voor veelgebruikte hogedrukreinigers. Zo hebben we spuitpistolen met KEW aansluiting, AR8 aansluiting, M22 aansluiting en meer. Deze complete spuitpistolen met snelkoppeling kunnen direct worden toegepast op verschillende soorten professionele hogedrukreinigers.

Spuitpistool vorst beveiligd

Met onze vorst beveiligde hogedrukpistolen kun je zelfs in koude winteromstandigheden moeiteloos reinigen. Binnen ons aanbod hebben we twee soorten vorstbeveiliging. De eerste categorie omvat continu lekkende pistolen, die altijd een minimaal waterlek hebben wanneer het pistool niet wordt ingeknepen. De andere vorst beveiligde versie daarentegen lekt alleen water bij werkdruk onder 12 bar. Bij indrukken stopt het lekken, zelfs als je het pistool loslaat terwijl het onder druk staat. Na het spuiten en het drukloos maken van de leiding door het pistool in te knijpen begint het pistool opnieuw te lekken wat zorgt voor betrouwbare vorstbeveiliging.

Spuitpistool zuurbestendig

Onze zuurbestendige hogedrukpistolen zijn ideaal voor reinigingstoepassingen met gebruik van reinigingsmiddelen zoals bij de voorwas in een carwash. Deze chemiebestendige pistolen zijn specifiek ontworpen om bestand te zijn tegen corrosieve stoffen en zorgen ervoor dat deze spuitpistolen niet alleen gebruikt kunnen worden hogedrukreiniging, maar ook voor het spuiten met chemie.

Spuitpistool grote doorlaat

Voor het reinigen met hoge watercapaciteit bieden we speciale spuitpistolen aan met maximale watercapaciteit van 60, 80 of 100 l/min. Deze spuitpistolen met grote doorlaat worden geleverd met RVS aansluitingen en zijn tevens verkrijgbaar met vaste snelkoppeling erop gemonteerd, waaronder de ARS178 en ST3100 snelkoppeling.

Spuitpistool lagedruk

In ons assortiment vind je naast hogedrukpistolen ook lagedruk pistolen voor verschillende toepassingen. Met onze RB65 en RB35 pistolen is het mogelijk om gemakkelijk objecten af te spuiten dankzij de hoge watercapaciteit. Met de trekker van het RB65 pistool kan de straal worden versteld. Naast de spoelpistolen hebben we ook verschillende soorten chemiepistolen en chemielansen compleet met pistool in ons assortiment. Met deze complete schuimlansen kun je gemakkelijk objecten inschuimen. Ook bieden we nevelnozzles, nevelpistolen en complete nevellansen aan voor het creeren van fijne verneveling. Tot slot hebben we stoompistolen en stoomlansen voor stoomcleaners, hiermee kan tot wel 200°C gereinigd worden met stoom.

Spuitpistool nevel

Spuitlansen, spuitpistolen en spuitnozzles vormen een integraal systeem voor effectieve vernevelingstoepassingen. Een goed afgestemde combinatie van spuitlansen, spuitpistolen en spuitnozzles zorgt voor een efficiënte en effectieve verneveling. In onze webshop bieden we een ruim aanbod vernevelnozzles met bijhorende spuitlansen en spuitpistolen.

Spuitpistool chemie

Onze chemiepistolen zijn ontworpen om aan diverse behoeften te voldoen en zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Elke variant is samengesteld uit materialen die zijn afgestemd op specifieke chemische toepassingen herkenbaar aan de kleur van de hendel. Deze chemiepistolen bieden optimale prestaties bij het gebruik van diverse reinigingsmiddelen, variërend van alkalisch tot zure oplossingen. Ze zijn uitermate geschikt voor toepassingen in sectoren zoals de voedingsindustrie en carwash.

Spuitpistool stoom

Onze stoompistolen zijn ontworpen als krachtige en veelzijdige tools voor effectieve reiniging van diverse oppervlakken. De stoompistolen en stoomlansen zijn geschikt voor stoomcleaners met een maximale druk van 20 bar en temperaturen tot 200°C. Met onze stoomlansen en stoompistolen kan een hoge temperatuur worden bereikt waardoor vet en vuil efficiënt verwijdert zonder het gebruik van chemicaliën.

Spuitpistool Accessoires

Naast spuitpistolen voor hogedrukreinigers, stoomcleaners, carwashes en andere toepassingen bieden we ook onderdelen en andere accessoires aan. Het vervangen van specifieke onderdelen herstelt niet alleen het spuitpistool maar verbetert ook de efficiëntie van de hogedrukreiniger. Het is essentieel om de juiste revisieonderdelen te gebruiken voor uw specifieke spuitpistool en hogedrukreiniger om optimale prestaties te garanderen. Daarnaast bieden de voetbediende afsluiters een handige alternatieve bedieningsmethode voor het spuitpistool, waarbij druk wordt uitgeoefend met de voet op het pedaal van het voetventiel.

Onderdelen Spuitpistolen

Wanneer uw hogedrukreiniging spuitpistool niet meer correct functioneert, kan de oorzaak liggen in onderdelen die gereviseerd moeten worden. Het vervangen van deze onderdelen herstelt niet alleen het spuitpistool naar zijn optimale staat, maar verbetert ook de efficiëntie van uw hogedrukreiniger. Het is van cruciaal belang om de juiste revisieonderdelen te gebruiken die specifiek geschikt zijn voor uw spuitpistool en hogedrukreiniger, om een optimale werking en efficiëntie te waarborgen.

Voetbediening

De voetbediende afsluiters op deze pagina bieden een handige manier om het spuitpistool te bedienen, waarbij je simpelweg druk uitoefent met je voet op het pedaal van het voetventiel, in plaats van de hendel op het spuitpistool zelf. Deze ventielen zijn geschikt voor hogedrukreinigers met een werkdruk tot 500 bar en een watercapaciteit van 80 liter per minuut.