Carwash en wasplaatsinrichting

Carwash Onderdelen

Op zoek naar carwash onderdelen? In onze webshop bieden we verschillende onderdelen aan geschikt voor carwashes, wasstraten, wasboxen en meer. Van complete spuitlansen tot aan zwenkarmen, het is allemaal te vinden binnen onze webshop.

Zwenkarmen

Een van onze belangrijkste producten zijn de zwenkarmen van Mosmatic. Deze zwenkarmen zijn van de hoogste kwaliteit en zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van professionele wasbedrijven en garages. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en lengtes om te voldoen aan de behoeften van uw wasstraat. Door de diverse uitvoeringen die wij in ons assortiment hebben, zit er altijd een zwenkarm bij die voldoet aan uw vraag.

Lanshouders

Met onze spuitlanshouders kunnen spuitlansen gemakkelijk opgeborgen worden en is de kans op beschadiging minimaal. Door de aanwezige montagepunten is het eenvoudig om de spuitlanshouder te bevestigen aan de vloer of wand. Onze lanshouders worden veel gebruikt bij carwashes, wasstraten en wasboxen. Bij het reinigen van auto's wordt er namelijk veel gewisseld van spuitgarnituur en met een lanshouder kan de spuitlans snel en veilig opgeborgen worden.

Wasborstels

Onze wasborstels zijn geschikt voor het reinigen van lak en gevoelige oppervlakken op auto’s en andere voertuigen met water of chemie. Onze wasborstels bevatten speciale borstelharen waardoor ze grondig reinigen zonder het object te beschadigen. In onze webshop bieden we verschillende soorten borstels aan waaronder carwashborstels van zowel haar als synthetisch nylon, roterende wasborstels en complete borstellansen.

Borstelhouders

Voor onze wasborstels hebben we complete borstelhouders in onze webshop gemaakt van RVS. Onze robuuste borstelhouders worden geleverd met montagepunten, overloop- en afvoerpunten. Onze borstelhouders zijn geschikt voor carwashes, wasboxen, wasstraten en andere plekken waar gereinigd wordt met een wasborstel.

Accessoires Carwash

Naast de bovenstaande onderdelen voor carwashes, wasstraten en wasboxen hebben we nog duizenden producten in onze webshop die toegepast kunnen. Van flexibele hogedrukslangen, complete spuitlansen, chemieinjectors tot aan stofzuiger onderdelen. Onze webshop is gericht op professionele reiniging waaronder carwashes, wasstraten en wasboxen en met onze ruime voorraad en snelle levering zorgen we ervoor dat onze klanten minimale stagnatie hebben bij defecte onderdelen.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste onderdelen? Neem contact op met een van onze carwash specialisten.