Hogedrukpistolen tot maximaal 350 Bar

Hogedruk spuitpistolen zijn een belangrijk onderdeel van professionele reinigingsapparatuur en worden gebruikt voor het reinigen van hardnekkig vuil en aanslag op diverse oppervlakken. Op deze pagina vind je verschillende varianten hogedruk spuitpistolen die werkdruk hebben tussen de 120 bar en de 350 bar.

De hogedruk spuitpistolen met een werkdruk tussen de 120 en 200 bar worden vaak gebruikt voor het reinigen van vuil en aanslag. Deze pistolen bieden voldoende druk om het vuil effectief te verwijderen zonder het object te beschadigen.

De hogedruk spuitpistolen met een werkdruk tussen de 200 en 250 bar zijn ideaal voor het reinigen van opritten, gevels, terrassen en andere grote oppervlakken die zwaar vervuild zijn. Door hun hogere werkdruk en watercapaciteit kunnen deze pistolen meer vuil en aanslag verwijderen..

De hogedruk spuitpistolen met een werkdruk tussen de 250 en 350 bar worden vaak gebruikt in industriële omgevingen, zoals de voedingsindustrie, scheepswerven en andere locaties waar een grondige en diepe reiniging nodig is. Deze pistolen zijn krachtig genoeg om zelfs de meest hardnekkige aanslag en vuil te verwijderen, zoals roest, verf en vet.

Ons assortiment van hogedruk spuitpistolen biedt een breed scala aan opties die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Zo zijn er hogedruk spuitpistolen met draaikoppelingen (swivel) en snelkoppelingen voor eenvoudige montage, spuitpistolen met geïntegreerde drukregeling voor betere controle en ergonomische handgrepen voor comfortabel gebruik.

Op zoek naar een specifiek hogedruk pistool? Neem gerust contact met ons op!