Hogedrukslangen en Toebehoren

Hogedrukslang voor Hogedrukreiniger

Op zoek naar een hogedrukslang voor een professionele hogedrukreiniger? Bestel hogedrukslangen eenvoudig en snel via onze webshop. In ons assortiment vind je hogedrukslangen voor professionele hogedrukreinigers en hogedruktrailers met verschillende lengtes vanaf enkele meters tot aan 50 of 100 meter. Onze hogedrukslangen worden ingezet in de voedingsindustrie, professionele hogedrukreiniging, carwashes en meer.

Hogedrukslang op maat

Binnen onze webshop bieden we complete hogedrukslangen aan op maat. Met onze slangenpers maken we verschillende hogedrukslangen op maat voorzien van koppelingen, waaronder de veelgebruikte M22 koppelingen. Ook is het mogelijk om stalen nippels of wartels te laten persen. Onze complete hogedrukslangen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen met veelgebruikte koppelingen, daarnaast hebben we een ruim aanbod snelkoppelingen voor verschillende merken hogedrukreinigers waaronder DiBo, Waterkracht en Kärcher.

Hogedrukslang per meter

Naast de complete hogedrukslangen is het ook mogelijk om een losse rol hogedrukslang zonder koppelingen te bestellen. Met een losse rol hogedrukslang is het mogelijk om slangen op maat te persen met een slangenpers, ideaal voor bijvoorbeeld carwashes waarbij er verschillende flexibele hogedrukslangen worden gebruikt. Onze hogedrukslang slangen zijn verkrijgbaar in verschillende diameters, staalinlagen, buitenmantels en kleuren.

Hogedrukslang onderdelen

Voor het zelf persen van een hogedrukslang zijn er verschillende onderdelen leverbaar uit ons assortiment. Zo zijn er pershulzen, knikbeschermers en de perskoppelingen direct uit voorraad leverbaar. Bij een lekkage aan de koppeling van de hogedrukslang is het mogelijk om deze te repareren door de hogedrukslang in te korten en vervolgens opnieuw te persen met de gewenste koppelingen. Voor iedere hogedrukslang is ook een bijhorende haspel te verkrijgen in onze webshop.

Waterslangen

Voor het verplaatsen of afvoeren van water hebben wij verschillende waterslangen direct leverbaar uit voorraad. De waterslangen uit onze webshop zijn verkrijgbaar in verschillende diameters en rollengtes. Naast de waterslangen hebben we ook handige aansluitingen, waaronder veelgebruikte Gardena & Geka aansluitingen. Of het nu voor huis & tuin of professioneel gebruik is, bij ons bestel je hoogwaardige waterslangen gemakkelijk en snel.

Op zoek naar een hogedrukslang voor een professionele hogedrukreiniger? Bij Altec Parts bestel je snel & eenvoudig een hogedrukslang op maat geperst met de gewenste koppelingen. Op onze persafdeling persen we dagelijks allerlei verschillende hogedrukslangen, waaronder de bekende maten DN06, DN08, DN10 en DN12. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste hogedrukslang? Op deze pagina lichten we verschillende hogedrukslangen uit. Daarnaast bieden we ook advies aan op maat, neem gerust contact op voor advies van een van onze experts.