Persmaten TeknoJet hogedrukslang

Hogedrukslangen komen in verschillende uitvoeringen. Het is belangrijk is dat de hogedrukslang passend is voor je hogedrukreiniger. Bij veel hogedrukslangen staan de specificaties op de slang aangegeven. Mocht dit onleesbaar zijn geworden door de slijtage is het belangrijk dat je de specificaties van de hogedrukreiniger (of hogedrukpomp) weet. Deze specificaties staan vermeld op de typeplaatjes. 

Bij het kiezen van de diameter van de slang moet je rekening houden met mogelijk drukverlies. Dit kun je terugvinden in onze Drukverliestabel voor hogedrukslangen. De maat van de (pers)koppeling van de hogedrukslang nodig? Zie hiervoor onze Schroefdraadtabel
Persmaten TeknoJet hogedrukslang

Persmaten nodig van hogedrukslangen?
Bekijk hieronder onze persmatentabel van Teknojet hogedrukslangen of download het PDF-bestand:


Persmatentabel_TeknoJet.pdf    (Downloadversie)

Persmaten TeknoJet hogedrukslang

Hogedrukslang op maat nodig?
Het is belangrijk dat je de totale slanglengte, slangmaat (bijv. DN10), staalinlage, kleur en de maat van de koppeling weet. Daarnaast moet de maximaal geschikte werkdruk en temperatuur geschikt zijn voor je hogedrukreiniger. 

Bekijk ons ruime aanbod hogedrukslangen op maat geperst.

Hogedrukslang repareren?
Ons advies is om bij lekkages te controleren waar het precies lekt. Mocht het dicht bij de koppeling zijn kun je de hogedrukslang opnieuw laten persen. Bij een lekkage middenin wordt het lastig, omdat de kans groot is dat de lekkage terugkomt door het krachtige water wat erdoorheen stroomt. 

Bekijk ons ruime aanbod toebehoren voor hogedrukslangen.