Hogedruk plunjerpompen en onderdelen

Bent u op zoek naar een plunjerpomp? U bent dan aan het juiste adres bij Altec Parts. In onze webshop vindt u een groot aanbod aan professionele hogedruk plunjerpompen die u breed in kunt zetten. De pompen hebben stuk voor stuk de beste kwaliteit én zijn ook nog eens scherp geprijsd! Op zoek naar speciale onderdelen voor een plunjerpomp? Ook die hebben wij allemaal verkrijgbaar. Door onze kennis en ervaring met verschillende hogedrukpompen kunnen wij u altijd een passende hogedrukpomp aanbieden die geschikt is voor al uw werkzaamheden.

Groot assortiment hogedrukpompen

Een plunjerpomp wordt gebruikt om vloeistoffen van een lage naar hoge druk te brengen. De pomp is voorzien van een aantal plunjers die mechanisch worden aangedreven. Op deze manier zuigen ze de vloeistof op en brengen ze deze naar een hogere druk. De plunjerpomp wordt gebruikt in diverse sectoren, zoals in de industrie, de scheepvaart en de mobiele sector. Door de populariteit zijn ze verkrijgbaar in veel verschillende maten en uitvoeringen. Zo ook bij Altec Parts. Dankzij ons grote assortiment kunnen wij u altijd een passende plunjerpomp aanbieden, die perfect aansluit op uw werkzaamheden.

Hogedrukpomp van hoge kwaliteit

Bij Altec Parts hebben we alleen hogedrukpompen van de hoogste kwaliteit te koop. Niet alleen hebben onze pompen een hoge kwaliteit, ook verkopen we ze stuk voor stuk voor een goede prijs. Zo bieden wij u verschillende hoogstaande A-merken aan. Denkt u hierbij aan merken als Interpump, Pratissoli, Cat, Udor en Mazzoni. De pompen van deze merken kunt u inzetten in een breed aantal sectoren. Ben u op zoek naar een bepaald merk, maar ziet u die niet in onze webshop staan? Geen zorgen! Ook alle bekende en minder bekende merken die niet op de site staan kunnen wij aanbieden, zoals bijvoorbeeld de bekende Speck pompen.

Hoe werkt een hogedrukpomp?

Tijdens de zuigslag beweegt de plunjer naar achteren waardoor er een vacuüm ontstaat waardoor de zuigkleppen openen en de pompkop vult met water. Zodra de plunjer het punt heeft bereikt dat deze weer naar voren gaat begint de persslag, hierdoor sluiten de zuigkleppen en gaan de perskleppen open waardoor het water onder druk de pomp verlaat. Een uitgebreide uitleg over de werking van een hogedrukpomp vindt u op deze pagina.

Contact Altec Parts

Bent u op zoek naar een plunjerpomp om te gebruiken in de industrie, scheepvaart of in een andere sector? Bij Altec Parts hebben we iedere plunjerpomp te koop. Bent u op zoek naar een specifieke professionele hogedrukpomp? U vindt ons ruime assortiment online in onze webshop. Bij ons vindt u ook complete pomp-motor sets waarbij de hogedrukpomp en elektromotor compleet gemonteerd geleverd wordt.

Heeft u nog vragen of advies nodig over onze producten? Wij helpen u graag aan een geschikte professionele plunjerpomp die voldoet aan al uw eisen! Tevens vindt u op deze pagina antwoorden op vragen omtrent onderhoud en storingen van hogedrukpompen.

U kunt contact met ons opnemen per telefoon op 088-5001800 of mailen naar info@altecparts.nl.