Spuitlansen en nozzlehouders

Breed assortiment Spuitlansen

Het assortiment spuitlansen en nozzlehouders omvat diverse types zoals rechte, dubbele, gebogen, knik- en telescopische lansen, elk ontworpen voor specifieke reinigingstaken. Rechte lansen zijn standaard voor algemene reiniging, terwijl dubbele lansen twee nozzles hebben voor hoge en lage druk. Gebogen lansen bereiken moeilijk bereikbare plekken, kniklansen zijn buigbaar voor flexibele reiniging, en telescopische lansen bieden verstelbaarheid voor lastig bereikbare gebieden. Aanvullend worden onderdelen zoals RVS lanshouders en zijhandgrepen aangeboden naast een breed assortiment aan spuitpistolen, vuilfrezen en nozzles in de webshop.

Nozzlebeschermers & Nozzlehouders

Ontdek ons assortiment nozzlehouders en nozzlebeschermers in verschillende maten en materialen voor een optimale keuze. Met een nozzlehouder of beschermer zorg je ervoor dat er zo min mogelijk vuil in de nozzle terecht komt. Specifiek voor carwashes raden we aan om rubberen nozzlehouders te gebruiken. Voor industriële reiniging is de RVS nozzlehouder ideaal. We hebben nozzlehouders in verschillende vormen, kleuren, materialen en uitvoeringen. Kies de juiste nozzlehouder voor je nozzle op basis van je reinigingswerkzaamheden.

Snelkoppelingen Spuitlans

In deze productgroep bieden we diverse spuitlans koppelingen aan. Met de snelkoppelingen kan gemakkelijk en snel van spuitlans gewisseld worden. In ons brede assortiment Snelkoppelingen bieden we Veelgebruikte Snelkoppelingen van verschillende professionele hogedrukreinigers aan. Waaronder de M22 Kärcher koppelingen, DiBo koppelingen, AR8 Waterkracht koppelingen, KEW koppelingen, Snap-Tite koppelingen en meer.