Reparatieservice

Storing aan uw hogedrukreiniger? Naast het aanbieden van de juiste onderdelen kunnen wij u ondersteunen met onze reparatieservice. Wij bieden telefonisch en digitaal advies aan met daarnaast ook de service reparaties en onderhoud voor verschillende merken en soorten hogedrukinstallaties.

Telefonisch en digitaal advies
Wanneer u een storing heeft aan uw hogedrukreiniger helpen wij u graag telefonisch of digitaal. Wij nemen samen met u door wat de storing is en bieden hiervoor een passende oplossing. Indien mogelijk adviseren wij hoe de storing in de toekomst voorkomen kan worden. Vervolgens kijken wij samen met u wat de juiste aanpak is en zorgen wij ervoor dat u spoedig verder kunt met uw reinigingswerkzaamheden.

In ons menu vindt u onder het kopje 'Handige informatie' diverse hulpmiddelen die wellicht bruikbaar zijn. Hierin staan hulpmiddelen voor het kiezen van de juiste nozzle, omrekentabellen, drukverlies bij bepaalde diverse slangdoorlaten en andere bruikbare informatie.

Naast dit kopje vindt u ‘Onderdelentekeningen’ waar verschillende productinformatie te vinden is van bekende merken zoals: Interpump, Cat, Pratissoli, Udor, Mosmatic en meer.

Reparaties en onderhoud hogedrukreinigers
Wanneer de storing telefonisch niet beholpen kan worden bieden wij de service aan om de reparatie of onderhoud uit handen te nemen voor u. Samen met u plannen we een afspraak bij onze eigen werkplaats of op de door u gewenste locatie.

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden:

- Onderhoud hogedrukpomp, motor en branderketel van verschillende professionele merken hogedrukreinigers.
- Hogedrukpomp reviseren (kleppen, manchetten, plunjers vervangen).
- Branderketel reparaties (het vervangen of repareren van branderketel componenten).
- Het repareren of vervangen van componenten voor het regelen en beveiligen van de hogedrukinstallatie.
- Verhelpen van lekkages binnen de hogedrukinstallatie
- Het assembleren van (losse) componenten naar wens zoals complete hogedruklansen, hogedrukslangen en andere componenten geschikt voor uw hogedrukinstallatie of reinigingsklus.
- Het samenstellen van een complete hogedrukinstallatie of hogedrukreiniger.

Wilt u gebruik maken van onze reparatieservice? Neem gerust contact met ons op.
U kunt ons op meerdere manieren bereiken:

Email: info@altecparts.nl
Telefoon: +31 (0)88 500 1800
Whatsapp: +31 (0)6 36 33 00 10

Reparatieservice