Service

De serviceafdeling van Altec Parts: uw partner voor professionele hogedrukreinigers

In de wereld van professionele hogedrukreinigers is een betrouwbare serviceafdeling van onschatbare waarde. Voor professionals die afhankelijk zijn van deze krachtige machines om hun dagelijkse taken uit te voeren, is het essentieel om snel en efficiënt te kunnen handelen wanneer zich problemen voordoen.

Deskundigheid en Ervaring

Bij Altec Parts begrijpen we de unieke behoeften van professionals die vertrouwen op hogedrukreinigers. Onze serviceafdeling is niet zomaar een gewone reparatiewerkplaats. Het is een team van deskundige technici met diepgaande kennis en ervaring in het onderhoud en de reparatie van professionele hogedrukreinigers. We begrijpen dat downtime kostbaar is, en daarom streven we ernaar om reparaties zo snel en effectief mogelijk uit te voeren, zonder in te boeten aan kwaliteit.

Onderhoud en Preventie

Bij Altec Parts gaan we verder dan alleen reparaties. We geloven sterk in preventief onderhoud om problemen te voorkomen voordat ze optreden. Onze serviceafdeling biedt uitgebreide onderhoudsdiensten om de levensduur van uw hogedrukreinigers te verlengen en de prestaties op hun best te houden. Dit omvat regelmatige inspecties, vervanging van slijtageonderdelen en schoonmaakbeurten, alles ontworpen om uw investering te beschermen.

De complete serviceaanpak

Wat Altec Parts onderscheidt van andere webshops is onze vermogen om klanten het complete pakket te bieden. Wij zijn niet alleen een leverancier van hoogwaardige hogedrukreinigeronderdelen, maar ook een partner die zorgt voor al uw servicebehoeften. Of u nu onderdelen nodig heeft, reparaties of onderhoud wilt laten uitvoeren, of professioneel advies nodig heeft, Altec Parts staat altijd voor u klaar.

Klantgerichtheid

We begrijpen dat elke klant unieke eisen en verwachtingen heeft. Onze serviceafdeling werkt nauw samen met u om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan uw specifieke behoeften voldoen. We zijn er trots op dat we een hechte relatie met onze klanten opbouwen en onderhouden, gebaseerd op vertrouwen, kwaliteit en service.

Storing aan uw hogedrukreiniger? Altec Parts is ook het adres voor reparaties en onderhoud aan uw hogedrukinstallatie. Wij beschikken over een professionele werkplaats en doen ook reparaties en onderhoud op locatie.

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden:


- Onderhoud hogedrukpomp, motor en branderketel van verschillende professionele merken hogedrukreinigers.
- Hogedrukpomp reviseren (kleppen, manchetten, plunjers vervangen).
- Branderketel reparaties (het vervangen of repareren van branderketel componenten).
- Het repareren of vervangen van componenten voor het regelen en beveiligen van de hogedrukinstallatie.
- Verhelpen van lekkages binnen de hogedrukinstallatie
- Het assembleren van (losse) componenten naar wens zoals complete hogedruklansen, hogedrukslangen en andere componenten geschikt voor uw hogedrukinstallatie of reinigingsklus.
- Het samenstellen van een complete hogedrukinstallatie of hogedrukreiniger.


Contactmogelijkheden

Email: info@altecparts.nl
Telefoon: +31 (0)88 500 1800
Whatsapp: +31 (0)6 36 33 00 10