Watertanks en lagedruk

Watertanks

Onze uitgebreide collectie watertanks biedt oplossingen voor al uw watervoorzieningsbehoeften. Of u nu op zoek bent naar een compacte 4-liter watertank of een ruime 1250 liter reservoir, wij hebben de perfecte opslagoplossing voor u. Onze watertanks zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen, zo hebben wij horizontale watertanks, verticale watertanks of tanks in een toren uitvoering. Ook voor watertanks in een ander formaat of uitvoering bent u bij ons aan het juiste adres. Diverse aansluitsets kunt u ook verkrijgen, hiermee kan er makkelijk een waterdichte aansluiting met kogelkraan op de aansluiting van de watertank worden gemonteerd.

Horizontale Watertanks

De horizontaal rechthoekige watertanks zijn ontworpen als een compacte en efficiënte oplossing voor vloeistofopslag. Met een breed assortiment aan verschillende formaten en inhouden zijn deze horizontale tanks ideaal voor diverse toepassingen. De capaciteit varieert tussen 12 tot 1250 liter, waardoor de horizontale watertanks flexibel inzetbaar zijn voor verschillende behoeften. Of het nu gaat om een kleine watervoorziening of grootschalige industriële projecten, onze horizontale waterreservoirs bieden een betrouwbare oplossing. Licht van gewicht, compact qua formaat en hoge kwaliteit reservoirs.

Verticale Watertanks

Onze verticaal rechthoekige watertanks zijn ontworpen om een oplossing te bieden voor compacte en efficiënte vloeistofopslag. Met ons ruime assortiment met verschillende formaten en inhouden zijn deze verticale tanks ideaal voor uiteenlopende toepassingen. Met een inhoud variërend tussen de 5 tot 1250 liter zijn de verticale watertanks veelzijdig inzetbaar voor diverse behoeften. Of het nu gaat om een kleine huishoudelijke watervoorziening of grotere industriële projecten. Of het nu gaat om het opvangen van regenwater, het bewaren van drinkwater of andere vloeistofbehoeften, onze verticale waterreservoirs bieden een betrouwbare oplossing.

Toren Watertanks

Onze watertanks met torenuitvoering hebben een compact ontwerp. Deze oplossing heeft praktische toepassingen in diverse situaties. Onze toren watertanks zijn niet alleen functioneel, maar ook van hoge kwaliteit. Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de uitdagingen van verschillende omgevingen. Of het nu gaat om het leveren van water aan afgelegen locaties, agrarische toepassingen of industriële projecten deze compacte tanks bieden een betrouwbare opslagoplossing. Met een inhoud variërend tussen de 25 tot 450 liter zijn de toren watertanks breed inzetbaar.

IBC Tanks

Onze IBC-tanks bieden veelzijdige oplossingen voor de opslag van diverse vloeistoffen. Beschikbaar in formaten van 300 tot 1000 liter zijn onze IBC-tanks ontworpen voor optimale functionaliteit. Met standaard aansluitingen van 2 inch zijn de IBC-tanks eenvoudig te integreren in verschillende systemen of ruimtes. De variabele afmetingen en geoptimaliseerde gewichten maken deze tanks geschikt voor diverse toepassingen van grootschalige industrieën tot beperkte ruimtes. Gemaakt van duurzame materialen, garanderen ze betrouwbaarheid en langdurige prestaties. Onze IBC-tanks worden om grote hoeveelheden vloeistof op te slaan.

Toebehoren Watertanks

Voor een eenvoudige installatie van een slangaansluiting bieden wij diverse tankaansluitsets aan, vervaardigd uit verschillende materialen zoals messing, PP of PVC. Onze messing tankaansluitsets zijn specifiek ontworpen om perfect te passen op de bijbehorende messing draaduitgangen van onze watertanks. Het is van belang om te verifiëren of de inchmaat van de tankaansluitset overeenkomt met de messing uitgang op de watertank. Tevens dient de binnendiameter van de slang te worden bepaald voor het beoogde verbindingsdoel op de tank.

Aansluitsets Watertank

Met onze tankaansluitsets bieden we een flexibele oplossing voor het toevoegen van extra slangaansluitingen op watertanks of kunststoftanks zelfs op lastig bereikbare locaties. De PVC tankaansluitsets zijn geschikt voor het creëren van extra slangaansluitingen of externe ontluchting op de tank, waarbij het aanbevolen is deze in de nabijheid van de tankdop te installeren.

Vlotters Watertank

Optimaliseer de regeling van uw watertoevoer met onze hoogwaardige vlotterafsluiters en drijvers. Deze essentiële componenten zorgen ervoor dat uw watertanks altijd op het juiste niveau blijven, waardoor u verspilling voorkomt en de efficiëntie verbetert. Onze vlotterafsluiters zijn gemakkelijk te installeren en zorgen voor een nauwkeurige controle van de watertoevoer.

Onderdelen Watertanks

Voor onze watertanks bieden we ook los de deksels aan. Deze deksels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, al dan niet voorzien van beluchting. De diameter van de deksels varieert in ons assortiment van 100 mm tot 300 mm. Ontdek de diversiteit aan opties en pas ze aan op uw tank.

Onderdelen Watertoevoer

Ontdek onze diverse slangpilaren die perfect aansluiten op watertanks en andere lagedruktoepassingen, beschikbaar in verschillende maten en materialen, waaronder messing en roestvrij staal. Verhoog de kwaliteit van uw watertoevoer met onze hoogwaardige waterfilters en strainers, ontworpen om onzuiverheden te verwijderen en gemakkelijk te onderhouden met vervangbare patronen.

Waterfilters en Strainers

Verbeter de kwaliteit van uw watertoevoer met onze hoogwaardige waterfilters en strainers. Deze producten zijn ontworpen om onzuiverheden en deeltjes uit het water te verwijderen, deze zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en beschikken over cartridges, waardoor de patronen eenvoudig te vervangen of uit te wassen zijn.

Lagedruk Snelkoppelingen

Onze Gardena en Geka lagedruk snelkoppelingen zijn ontworpen met gebruiksgemak en duurzaamheid in gedachten. Ze bieden moeiteloze verbindingen tussen watertanks, waterslangen en meer. Of u nu werkt in de landbouw, tuinbouw of industrie, deze snelkoppelingen zorgen voor een efficiënte en betrouwbare overdracht van vloeistoffen. Vertrouw op onze snelkoppelingen voor een probleemloze werking.

Slangpilaren

Onze divers assortiment slangpilaren is ontworpen om naadloos aan te sluiten op uw watertanks en andere lagedruktoepassingen. Of u nu op zoek bent naar messing of roestvrijstalen slangpilaren, wij bieden verschillende maten en materialen om aan uw specifieke eisen te voldoen.