Watertanks en lagedruk

Op deze pagina vind u een overzicht van alle componenten voor de lagedruk. Daarnaast vindt u ook de verschillende watertanks en vaten voor de opslag van water. De inhoud van de watertanks varieert van 4 liter tot 3000 liter. Bij hogedruktrailers bijvoorbeeld worden vaak watertanks gebruikt met een inhoud van minimaal 100-200 liter. De meest gebruikte inhoud is circa. 400 liter. In ons assortiment zijn verschillende uitvoeringen van de watertanks te vinden. Zo hebben wij horizontale, verticale, toren en IBC watertanks.

Naast opslagtanks hebben wij ook toebehoren voor de watertanks. Zo hebben wij de deksels los in verschillende diameters. Ook hebben we aansluitsets in meerdere uitvoeringen voor de watertanks die kunnen worden gebruikt voor het aansluiten van een lage druk waterslang. Ook hebben wij vlotters met drijver die gebruikt kunnen worden in de watertanks uit ons assortiment.

Voor de lage druk slangen hebben wij de snelkoppelingen die het meest gebruikt worden zoals Geka en Gardena koppelingen.

Om ervoor te zorgen dat er geen vervuild water in de watertank komt is het handig om een waterfilter te plaatsen voor de aanvoer van het water. De aanvoer filters zijn ook te vinden in deze productgroep.

Mocht u opzoek zijn naar een watertank met een specifieke inhoud of een specifiek onderdeel die niet op onze webshop staat, neem gerust contact op!