Watertanks en lagedruk

Op deze pagina vind u een overzicht van alle watertanks en componenten voor lagedruk. De inhoud van onze watertanks varieert van 4 liter tot 3000 liter. Bij hogedruktrailers bijvoorbeeld worden vaak watertanks gebruikt met een inhoud van minimaal 100-200 liter. De meest gebruikte inhoud is circa. 400 liter. In ons assortiment zijn verschillende uitvoeringen van de watertanks te vinden. Zo hebben wij horizontale, verticale, toren en IBC watertanks.

Naast opslagtanks hebben wij ook toebehoren voor de watertanks. Zo hebben wij de deksels los in verschillende diameters. Ook hebben we aansluitsets in meerdere uitvoeringen voor de watertanks die kunnen worden gebruikt voor het aansluiten van een lage druk waterslang.

Ook hebben wij vlotters met drijver die gebruikt kunnen worden in de wateropslag tanks uit ons assortiment. Een vlotter in een watertank van een hogedrukreiniger kan helpen om te voorkomen dat de watertank droogloopt, wat kan leiden tot schade aan de hogedrukreiniger en de pomp. Het kan ook de waterdruk reguleren en zorgen voor een constante waterstroom.

Om de waterslang aan te sluiten bieden wij ook slangpilaren aan in verschillende maten en uitvoeringen. Voor de aanvoerslangen hebben wij lagedruk snelkoppelingen die het meest gebruikt worden zoals Geka en Gardena koppelingen.

Om ervoor te zorgen dat er geen vervuild water in de watertank komt is het handig om een waterfilter te plaatsen voor de aanvoer van het water. De aanvoer filters zijn ook te vinden in deze productgroep.

Mocht u op zoek zijn naar een watertank met een specifieke inhoud of een specifiek onderdeel dat niet op onze webshop staat, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw toepassing.