Watertanks en lagedruk

Watertanks

Onze uitgebreide collectie watertanks biedt oplossingen voor al uw watervoorzieningsbehoeften. Of u nu op zoek bent naar een compacte 4-liter watertank of een ruime 1250 liter reservoir, wij hebben de perfecte opslagoplossing voor u.
Onze watertanks zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen, zo hebben wij horizontale watertanks, verticale watertanks of tanks in een toren uitvoering. Ook voor watertanks in een ander formaat of uitvoering bent u bij ons aan het juiste adres. Diverse aansluitsets kunt u ook verkrijgen, hiermee kan er makkelijk een waterdichte aansluiting met kogelkraan op de aansluiting van de watertank worden gemonteerd.

Vlotterafsluiters en Drijvers

Optimaliseer de regeling van uw watertoevoer met onze hoogwaardige vlotterafsluiters en drijvers. Deze essentiële componenten zorgen ervoor dat uw watertanks altijd op het juiste niveau blijven, waardoor u verspilling voorkomt en de efficiëntie verbetert. Onze vlotterafsluiters zijn gemakkelijk te installeren en zorgen voor een nauwkeurige controle van de watertoevoer.

Slangpilaren

Onze divers assortiment slangpilaren is ontworpen om naadloos aan te sluiten op uw watertanks en andere lagedruktoepassingen. Of u nu op zoek bent naar messing of roestvrijstalen slangpilaren, wij bieden verschillende maten en materialen om aan uw specifieke eisen te voldoen.

Lagedruk Snelkoppelingen

Onze lagedruk snelkoppelingen zijn ontworpen met gebruiksgemak en duurzaamheid in gedachten. Ze bieden moeiteloze verbindingen tussen uw watertanks en apparatuur. Of u nu werkt in de landbouw, tuinbouw of industrie, deze snelkoppelingen zorgen voor een efficiënte en betrouwbare overdracht van vloeistoffen. Vertrouw op onze snelkoppelingen voor een probleemloze werking.

Waterfilters en Strainers

Verbeter de kwaliteit van uw watertoevoer met onze hoogwaardige waterfilters en strainers. Deze producten zijn ontworpen om onzuiverheden en deeltjes uit het water te verwijderen, deze zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en beschikken over cartridges, waardoor de patronen eenvoudig te vervangen of uit te wassen zijn.