Wasborstels

Wij zijn gespecialiseerd is in carwash- en wasstraatbenodigdheden, wij begrijpen de keuze van de juiste borstels het belang van efficiënte en effectieve reiniging. Daarom bieden wij verschillende soorten borstels aan waaronder carwashborstels van zowel haar als synthetisch nylon, roterende wasborstels en borstellansen.

Carwashborstels – Haar

Onze carwashborstels van haar zijn een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een zachte reiniging. Deze borstels zijn vooral geschikt voor het reinigen van lak en gevoelige oppervlakken. Doordat ze zacht zijn, beschadigen ze het oppervlak niet, terwijl ze toch grondig reinigen. Ze zijn ook geschikt voor het aanbrengen van zeep en wax.

Carwashborstels – Nylon

Synthetisch nylon haar is een type kunststofvezel dat wordt gemaakt van polyamide. Het is een veerkrachtig materiaal dat bestand is tegen slijtage en chemicaliën. Het materiaal is ook waterbestendig en kan gemakkelijk worden schoongemaakt. Synthetisch nylon haar is populair bij carwashborstels omdat het flexibel en zacht is, wat helpt om de lak van het voertuig te beschermen tegen krassen en beschadigingen.

Roterende wasborstels

Onze roterende wasborstels zijn speciaal ontworpen voor een snelle en efficiënte reiniging. Ze worden aangesloten op een hogedrukreiniger en draaien rond om vuil en vuilophoping van oppervlakken te verwijderen. Deze borstels zijn vooral geschikt voor het reinigen van grotere oppervlakken, zoals vrachtwagens en bussen.

Borstellansen

Onze borstellansen zijn verkrijgbaar met en zonder wasborstel standaard erop gemonteerd. Onze borstellansen zijn ideaal voor het reinigen van moeilijk bereikbare plaatsen, zoals kieren en hoeken. Ze zijn ook geschikt voor het reinigen van bekleding en tapijten. Onze borstellansen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en maten, waardoor ze geschikt zijn voor elke klus.

Bij het kiezen van de juiste borstel voor uw carwash of wasstraat is het belangrijk om rekening te houden met het type voertuig dat u wilt reinigen en de specifieke reinigingsbehoeften. Ons assortiment carwashborstels van haar en kunststof, roterende wasborstels en borstellansen biedt een oplossing voor elke reinigingsuitdaging. Wij staan garant voor kwalitatieve producten die efficiënt en effectief zijn. Bij vragen of twijfels helpen wij u graag verder!