Interpump

Op zoek naar Interpump spare parts? Op deze pagina vindt u ons ruime aanbod spare parts van het Italiaanse merk Interpump. De onderverdeling is gemaakt in de revisiekits van Interpump en de losse onderdelen. Binnen een pomp kunnen diverse onderdelen slijten zoals kleppen, manchetten, afdichtingen, plunjers en meer. Vaak lekt de pomp dan water of olie op de plekken waar deze pomponderdelen defect zijn.

Op de volgende pagina kunt u onderdelentekeningen zoeken van de verschillende pompen van Interpump: Onderdeeltekeningen Interpump

In de onderdelentekeningen van Interpump kunt u terugvinden welke onderdelen in de verschillende revisiesets zitten. Zijn deze niet verkrijgbaar als revisieset, dan zijn ze los te verkrijgen. Zijn er onderdelen die u niet terug kunt vinden op de website, neem gerust contact op, deze kunnen wij voor u verkrijgen.

Tevens kunt u natuurlijk ook contact opnemen bij vragen over diverse onderdelen of voor hulp bij reparaties. Wij hebben geruime ervaring met het repareren, onderhouden en reviseren van Interpump pompen.