Contact

Op deze pagina vindt u de diverse mogelijkheden om contact op te nemen. Hier kunt u tevens een afspraak maken voor een inventarisatie of om gebruik te maken van onze reparatieservice voor reparatie en onderhoud aan uw professionele hogedrukreiniger.

Om u zo goed mogelijk tot dienst te zijn hebben we verschillende manieren om u te helpen:

WhatsApp: +31 (0)6 36 33 00 10 
Hier kunt u uw berichten en foto’s eenvoudig door whatsappen. Foto’s van typeplaatjes van specifieke hogedrukonderdelen of uw hogedrukreiniger krijgen wij hierdoor in beeld. Wij kunnen hierdoor actie ondernemen en ervoor zorgen dat uw bestelling zo snel mogelijk wordt opgestuurd.

Telefoonnummer: +31 (0)88 500 1800
Wanneer u belt naar ons zakelijke telefoonnummer krijgt u een van onze medewerkers aan de lijn. Wij helpen u met alle vragen over onderdelen, levertijden en alle andere vragen. Wij kunnen direct met u meekijken en nemen alle tijd om u zo goed mogelijk tot dienst te zijn.

E-mail:
Stuur ons gerust een e-mail en een van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk een passend antwoord geven. Wij streven ernaar om binnen enkele uren uw e-mail te beantwoorden. Mocht u haast hebben kunt u ons het beste telefonisch bellen en dan maken wij direct tijd vrij voor u.


Afhalen of bezoek, alleen op afspraak.

ALTEC PARTS
Ambachtsweg 34
6673 DK Andelst
Nederland