Tankreinigers

Tankreinigers

Met onze tank- en vat reinigers is het mogelijk om 360° te reinigen dankzij de roterende sproeikoppen. De combinatie rotatie en hogedruk zorgen voor een intensieve reiniging, waardoor hardnekkig vervuiling effectief wordt verwijderd. Onze tankreinigers zijn verkrijgbaar met verschillende aandrijvingen waardoor ze breed toepasbaar zijn.

Elektrisch aangedreven

Onze elektrische tankreinigers worden aangedreven door een elektrische motor van 12V DC met een vermogen van 8W. Dit biedt een eenvoudige en gemakkelijke manier om de reiniger te bedienen met een lange elektrakabel van 10 meter voor flexibiliteit bij gebruik.

Pneumatisch aangedreven

Onze pneumatische tankreinigers worden aangedreven door perslucht, wat zorgt voor een efficiënte en betrouwbare werking. Het is een goede keuze voor omgevingen waar elektriciteit niet beschikbaar is of waar een hydraulisch systeem niet praktisch is. Met pneumatische aandrijving kunt u profiteren van snelle en nauwkeurige reiniging met minimale onderhoudsvereisten.

Water aangedreven

Onze water aangedreven tankreinigers worden aangedreven door hydraulische kracht. Dit zorgt voor een krachtige en consistente rotatie van de sproeikop voor effectieve reiniging. Ideaal voor situaties waar een hydraulisch systeem al aanwezig is of voor toepassingen waar een hoog vermogen vereist is.

Toebehoren tank- en vatreinigers

Naast de tankreinigers met verschillende aandrijvingen zijn er speciale roterende koppen en andere onderdelen voor het reinigen van silo’s, containers en meer. Voor het reinigen van containers hebben we een complete lans met daarop een buizenreiniger.

Verlengende nozzles voor tankreinigers

Onze verlengde nozzles zijn ontworpen om de waterstraal te verbeteren op langere afstanden dankzij de krachtige 0° puntstraal. Onze verlengde sproeiers zijn ideaal voor roterende tankreinigers.