Tankreinigers

Het Italiaanse merk PA is een bekende fabrikant van roterende nozzles en tank reinigers die worden gebruikt in diverse industrieën. De producten van PA zijn ontworpen om op een efficiënte manier tanks, silo’s en andere objecten te reinigen met behulp van roterende sproeikoppen.
De roterende sproeikoppen werkt door middel van een speciaal ontworpen sproeikop die op hoge snelheid ronddraait en een krachtige straal van water produceert. De roterende beweging van de sproeikop zorgt ervoor dat het reinigingsmiddel gelijkmatig over de binnenkant wordt verdeeld, waardoor vuil en andere verontreinigingen effectief wordt verwijderd. De roterende sproeikoppen zijn verkrijgbaar in elektrische, pneumatische en water aangedreven uitvoering.
PA biedt ook verschillende soorten tank reinigers aan die zijn ontworpen voor specifieke toepassingen. Zo heeft het bedrijf bijvoorbeeld tank reinigers die geschikt zijn voor het reinigen van tanks met hoge druk, tanks met complexe geometrieën en tanks waarin voedselproducten worden verwerkt. De tank reinigers van PA zijn gemaakt van duurzame materialen zoals roestvrij staal en zijn ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen de zware omstandigheden waarin ze worden gebruikt.