Stofzuigers en toebehoren

Ontdek onze Krachtige Professionele Stofzuigers

Professionele stofzuiger kopen? Wij bieden een selectie van professionele stofzuigers die voldoen aan de behoeften in diverse sectoren. Of het nu gaat om het verwijderen van stof, vloeistoffen of een combinatie van beide, onze professionele stofzuigers zijn ontworpen om gemakkelijk & snel vuil, stof en vloeistoffen te verwijderen.

Veelzijdige Stof-/Waterzuigers

Ons assortiment bevat stof-/waterzuigers die moeiteloos schakelen tussen droog- en nat zuigen. Onze professionele stofzuigers zijn ideaal voor schoonmaakbedrijven vanwege de eenvoudige bediening gecombineerd met de krachtige stofzuigmotoren. Of het nu gaat om kleine of grote reinigingsprojecten, onze stof-/waterzuigers bieden naast eenvoud en zuigkracht ook flexibiliteit dankzij het lage totaalgewicht.

Stofzuiger accessoires

Naast elektromotoren voor stofzuigers bieden we ook de zuiggarnituur van stofzuigers aan zoals: stofzuigerslangen, stofzuigmonden, slangmoffen en stofzuigfilters. De stofzuigerslangen zijn verkrijgbaar in meerdere maten, lengtes en kleuren. De stofzuigmonden zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes van 20 cm t/m 42 cm. Daarnaast hebben we speciale zuigmonden gericht op het reinigen van bekleding, vloeren en andere oppervlaktes met vuil. De slangmoffen in verschillende maten voor het koppelen van de stofzuigeraccessoires. Tot slot bieden we ook verschillende stofzuigfilters aan die stofdeeltjes opvangen en ervoor zorgen dat de doorstroming van de lucht en zuigkracht optimaal blijven.

Stofzuigermotoren

Naast complete stof- en waterzuigers hebben we een breed aanbod stofzuigmotoren van bekende merken stofzuigers waaronder Kärcher, Numatic, Nilfisk Alto, Hitachi en meer. De stofzuigmotoren zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er reguliere stofzuigmotoren, maar ook stofzuigmotoren met bypass en uitblaasmond. Bij ieder product vindt u de maatvoering en voorbeelden van stof/waterzuiger modellen waarin de stofzuigmotor past. Al onze stofzuigmotoren worden geproduceerd door bekende fabrikanten zoals Domel en Amatek.

Stofzuiger filters

Door te kiezen voor een passend stofzuigfilter wordt niet alleen de optimale zuigkracht van de stofzuiger behouden, maar wordt ook een doeltreffende filtratie van de lucht gewaarborgd.

Stofzuigerslangen

Onze stofzuigerslangen die geschikt zijn voor professionele stofzuigers en carwashes zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, diameters en kleuren. De stofzuigerslangen uit ons assortiment zijn beschikbaar in verschillende lengtes, van kortere lengtes voor gebruik in kleine ruimtes tot langere lengtes voor grotere oppervlakken en moeilijk bereikbare gebieden. In ons ruime assortiment vindt u complete rollen van 10, 20 of 30 meter maar ook stofzuigerslangen die op maat te krijgen zijn (per meter).