Stofzuigers en toebehoren

Op zoek naar een stofzuiger, waterzuiger of toebehoren hiervoor? Bekijk dan ons ruime aanbod in de categorieën hierboven.

Water- en stofzuigers

Ons aanbod water- en stofzuigers bevat verschillende modellen van de merken Tron en Kärcher. Alle Tron Power stof/water zuigers zijn eenvoudig in gebruik dankzij de stekker passend op een toegankelijk netspanning stopcontact. Daarnaast bieden we inhouden aan van 15 liter, 25 liter, 35 liter, 50 liter en 70 liter.

StofzuigermotorenNaast complete stof- en waterzuigers hebben we een breed aanbod stofzuigmotoren voor bekende merken als Kärcher, Numatic, Nilfisk Alto, Hitachi en meer. De stofzuigmotoren zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er reguliere stofzuigmotoren, maar ook stofzuigmotoren met bypass en uitblaasmond. Bij ieder product vindt u de maatvoering en voorbeelden van stof/waterzuiger modellen waarin de stofzuigmotor past. Al onze stofzuigmotoren worden geproduceerd door bekende fabrikanten zoals Domel en Amatek.

Stofzuiger accessoires

Naast elektromotoren voor stofzuigers bieden we ook de zuiggarnituur van stofzuigers aan zoals: stofzuigerslangen, stofzuigmonden, slangmoffen en stofzuigfilters. De stofzuigerslangen zijn verkrijgbaar in meerdere maten, lengtes en kleuren. De stofzuigmonden zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes van 20 cm t/m 42 cm. Daarnaast hebben we speciale zuigmonden gericht op het reinigen van bekleding, vloeren en andere oppervlaktes met vuil. De slangmoffen in verschillende maten voor het koppelen van de stofzuigeraccessoires. Tot slot bieden we ook verschillende stofzuigfilters aan die stofdeeltjes opvangen en ervoor zorgen dat de doorstroming van de lucht en zuigkracht optimaal blijven.