Watertanks en toebehoren

De watertanks uit onze webshop zijn toepasbaar in veel verschillende soorten bedrijfstakken en industrieën. Zo kunnen ze geplaatst worden in hogedruktrailers, maar ook binnen andere waterinstallaties of binnen de voedselindustrie.

Compacte, Middelgrote & Grote Watertanks

Wij hebben een ruim aanbod watertanks en opslagvaten op onze webshop. Zo hebben we compacte watertanks met een inhoud van 5 liter of 30 liter, maar ook middelgrote watertanks met 150 of 300 liter inhoud. Ook hebben we grote watertanks waaronder IBC tanks waarin 300 tot 1000 liter water kan worden opgeslagen. Naast de inhoud hebben we meerdere vormen, zo hebben we de veelgebruikte verticale en horizontale watertanks maar ook watertanks in een cilinder of toren vorm.

Veelzijdige Watertanks

Doordat onze watertanks toepasbaar zijn in verschillende soorten bedrijfstakken is het belangrijk om te weten welke vloeistoffen wel en niet in de tanks kunnen worden opgeslagen/opgevangen. Om te voorkomen dat er vloeistoffen in de tank komen die niet geschikt zijn is er een Resistentietabel opgemaakt. In deze tabel staat precies welke vloeistoffen geschikt zijn voor onze watertanks en welke niet.

Duurzame Watertanks: Stootvast & UV-bestendig

Vanwege de wanddikte zijn onze watertanks UV bestendig, zeer sterk en stootvast. Door deze eigenschappen hebben de watertanks een langere levensduur en zijn ze geschikt voor verschillende doeleinden, zoals het opvangen van drinkwater of het opslaan van diesel. De watertanks zijn gemaakt van kunststof waardoor het gewicht van de watertank zelf laag blijft. Daardoor zijn de kunststof watertanks een uitkomst wanneer gewicht een rol speelt voor de toepassing.