Dubbele spuitlansen

Dubbele spuitlansen zijn essentiële accessoires voor hogedrukreinigers, omdat ze het reinigingsproces sneller en efficiënter maken. Deze lansen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder staal en RVS. Beide materialen zijn zeer duurzaam en bestand tegen corrosie, waardoor ze ideaal zijn voor professionele hogedrukreiniging.

Hoe werkt een dubbele spuitlans?


Een dubbele spuitlans werkt anders dan een enkele lans. In plaats van één nozzle, heeft de dubbele lans twee nozzles: één voor hoge druk en één voor lage druk. De hoge druk nozzle wordt gebruikt voor het reinigen en de lage druk nozzle wordt gebruikt voor het naspoelen.

Onze dubbele spuitlansen worden vaak geleverd met o.a. zijhandgrepen en regelknoppen, die de bediening gemakkelijker maken. De zijhandgreep zorgt ervoor dat u de lans prettig vast kunt vasthouden, terwijl de regelknop u in staat stelt om tussen de hoge en lage druk modus te schakelen. Onze dubbele lansen zijn verkrijgbaar in twee soorten: met en zonder isolatiedeel. Dubbele lansen met isolatie zijn bedoeld om de gebruiker te beschermen tegen hete oppervlakken, terwijl dubbele lansen zonder isolatie geschikt zijn voor gebruik bij normale temperaturen.

Met onze dubbele lansen kunt u dus snel en gemakkelijk tussen reinigen en spoelen schakelen, zonder dat u de lans hoeft te vervangen. Dit maakt het reinigingsproces niet alleen sneller, maar ook efficiënter. Onze dubbele lansen zijn verkrijgbaar inclusief lage druk nozzle voor het spoelen en de nozzlehouders zijn standaard erop gemonteerd. De dubbele spuitlansen worden exclusief hogedruk nozzle geleverd.
Het kiezen van de juiste hoge druk nozzle is van cruciaal belang om de beste prestaties te krijgen. De hoge druk nozzle die nodig is, hangt af van de specificaties van de hogedrukreiniger die wordt gebruikt. Het is belangrijk om de juiste specificaties te controleren voordat u een hoge druk nozzle kiest voor uw dubbele lans om de beste resultaten te behalen.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige dubbele spuitlansen, dan bent u bij onze webshop aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan hoogwaardige dubbele lansen, waaronder lansen gemaakt van staal en RVS, variërend van 650mm tot 1090mm. Daarnaast bieden we ook verschillende accessoires, zoals zijhandgrepen en regelknoppen.

Bent u op zoek naar spuitpistolen voor onze spuitlansen, kijk dan bij de categorie: Spuitpistolen hogedruk