Altec Parts - Uw Kent Hogedrukreiniger Specialist

Kent gevestigd in Denemarken produceert standaard en op maat gemaakte benzine-, diesel- en elektrische hogedrukreinigers en accessoires voor professioneel gebruik. De belangrijkste markten zijn landbouw, industrie, transport en de maritieme sector. De krachtige hogedrukreinigers van het merk Kent zijn een bekend begrip dankzij de betrouwbaarheid en kwaliteit. Altec Parts is een officiële Kent hogedrukreiniger dealer gevestigd in Nederland. Altec Parts is leverancier van Kent hogedrukreinigers en Kent onderdelen binnen Nederland. Ontdek ons uitgebreide assortiment Kent hogedrukreinigers en onderdelen in Nederland, bekijk onze webshop voor het actuele aanbod.

Diensten bij Altec Parts

Bij Altec Parts bieden we niet alleen Kent hogedrukreinigers aan, maar beschikken we ook over uitgebreide kennis om deze machines te repareren en onderhouden. Daarnaast voorzien we in spare parts en Kent hogedrukreiniger onderdelen, waardoor we een complete service kunnen bieden aan onze klanten. Met meer dan 50 jaar ervaring in de professionele sector zijn Kent machines wereldwijd een onmisbaar hulpmiddel geworden.

Kent Mobiele en Stationaire Hogedrukreinigers

Kent hogedrukreinigers worden vervaardigd in zowel mobiele als stationaire uitvoeringen. De stationaire units zijn ideaal voor sectoren waar mobiliteit geen vereiste is. Ze kunnen op een vaste plek geïnstalleerd worden, bijvoorbeeld in een technische ruimte.

Kent Stationaire Koudwater Hogedrukreiniger

Onze stationaire koudwater hogedrukreinigers, aangedreven door een elektromotor, zijn verkrijgbaar in verschillende druk- en debietvarianten. De druk varieert van 150 tot 500 bar, terwijl het debiet begint bij 15 liter per minuut en kan oplopen tot 50 liter per minuut. Standaard geleverd met een gelakt stalen frame (ook beschikbaar in RVS), zijn deze machines eenvoudig aan te sluiten. De meegeleverde 10 meter hogedrukslang en het hogedrukpistool met dubbellans bieden flexibiliteit in gebruik, inclusief spoelwerk op lagere druk.

Kent Stationaire Heetwater Hogedrukreiniger

Onze stationaire heetwater hogedrukreinigers zijn ook beschikbaar met een branderketel (hotbox). Deze ketel verwarmt het water na de hogedrukpomp tot maximaal 100 graden, waardoor effectieve hogedrukreiniging op hoge temperaturen mogelijk is. De thermostaatregeling maakt het eenvoudig om de gewenste temperatuur in te stellen, waardoor reinigen efficiënter en sneller wordt.
Altec Parts - Uw Kent Hogedrukreiniger Specialist
Klik hier om naar onze stationaire hogedrukreinigers te gaan.

Kent Mobiele Koudwater Hogedrukreinigers

Ontdek onze mobiele koudwater hogedrukreinigers, ontworpen voor flexibele reiniging in diverse omgevingen. Aangedreven door een elektromotor, zijn deze reinigers beschikbaar in verschillende druk- en debietvarianten. Druk kan variëren van 150 tot 500 bar, terwijl het debiet begint bij 15 liter per minuut en oploopt tot 50 liter per minuut. Deze mobiele reinigers zijn uitgerust met een gelakt stalen frame (ook beschikbaar in RVS) en zijn ontworpen voor eenvoudige installatie. Met een meegeleverde 10 meter hogedrukslang en een hogedrukpistool met dubbellans bieden ze flexibiliteit in gebruik, waaronder spoelwerk op lagere druk.

Bij ons aanbod mobiele Kent hogedrukreinigers vindt u onder andere de bekende Kent hogedrukreiniger 9020 en de Kent hogedrukreiniger 9230.
Altec Parts - Uw Kent Hogedrukreiniger Specialist

Kent Mobiele Heetwater Hogedrukreinigers 

Ervaar de kracht van onze mobiele heetwater hogedrukreinigers, perfect voor effectieve reiniging in uiteenlopende situaties. Beschikbaar met optionele branderketel (hotbox), verwarmen deze reinigers het water na de hogedrukpomp tot maximaal 100 graden. Hierdoor wordt hogedrukreiniging op hoge temperaturen mogelijk, wat de efficiëntie en snelheid van het reinigen aanzienlijk verbetert. Met een handige thermostaatregeling kunt u de gewenste temperatuur eenvoudig instellen. Deze mobiele reinigers bieden dezelfde betrouwbaarheid en functionaliteit als hun stationaire tegenhangers, maar met de flexibiliteit van mobiliteit voor reiniging onderweg.
Altec Parts - Uw Kent Hogedrukreiniger Specialist

Waarom kiezen voor hogedrukreinigers van het merk Kent?
Met meer dan 45 jaar ervaring in de professionele sector zijn Kent hogedrukreinigers in veel industrieën een onmisbaar hulpmiddel geworden. Door het eenvoudige ontwerp zijn Kent hogedrukreinigers gemakkelijk te onderhouden en te repareren. Bij Altec Parts leveren we niet alleen de Kent hogedrukreinigers en onderdelen, maar ook de kennis en ervaring die we hebben opgebouwd in de hogedrukreiniging. Wij kunnen advies en oplossingen op maat bieden voor uiteenlopende uitdagingen in de hogedrukreiniging. Daarnaast staan wij bekend om de snelle levering en ruime voorraad binnen Nederland.