Main Image

Item 1 of 1
 
  • Alba Krapf slangwagen - Forever - Swivel messing-vernikkeld - Gegalvaniseerd staal25 Bar - Geschikt voor: 40M 3/4", 60M 5/8", 70M 1/2" slang - In: 3/4" bu - Uit: 3/4" bu

Alba Krapf slangwagen - Forever - Swivel messing-vernikkeld - Gegalvaniseerd staal

25 Bar - Geschikt voor: 40M 3/4", 60M 5/8", 70M 1/2" slang - In: 3/4" bu - Uit: 3/4" bu

Alba Krapf is een bedrijf uit Zwitserland die bekend staat om zijn hoge kwaliteit op het gebied van slanghaspels. Deze slanghaspels zijn zowel geschikt voor professioneel gebruik als voor privé gebruik.

De Forever van Alba Krapf is een slangwagen die geschikt is voor zwaar en regelmatig gebruik. Het lange handvat zorgt ervoor dat de slangwagen makkelijk en comfortabel te vervoeren. De slanghaspelwagen is voorzien van een verbindingsbocht, dit zorgt ervoor dat de slang eenvoudig opgerold kan worden zonder te knikken. Naast de verbindingsbocht is de slangwagen uitgerust met een anti-glijlaag. De dubbele versterkte voet en de brede wielen voorzien de slangwagen van extra stabiliteit. De slangwagen is uitgerust met vol rubberen wielen.

De Forever slangwagen is gemaakt van gegalvaniseerd staal, dit zorgt ervoor dat de slangwagen niet gaat roesten en corrosiebestendig is. De slangwagen is geschikt voor 70 meter 1/2", 60 meter 5/8" of 40 meter 3/4" slang, en heeft een maximale werkdruk van 25 bar. De slangwagen is voorzien van 2 3/4" buitendraad aansluitingen, de aansluiting voor de watertoevoer is voorzien van een swivel, waardoor de slang met het draaien van de haspel niet in de knoop komt.

Al met al is de Forever van Alba krapf een slangwagen die gemaakt is voor regelmatig gebruik. De slangwagen is dan ook voorzien van een comfortabele bediening en hoge slangcapaciteit. Dit maakt de slangwagen uitermate geschikt voor professioneel en privé gebruik.

De slangwagen wordt als geheel afgeleverd, u hoeft alleen nog maar de hendel te monteren. In de bijlage van de productpagina is de installatiehandleiding te vinden. Komt u er niet uit of heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.
€ 462,00 (€ 559,02 incl. BTW)
Artikelnummer
462802
Voorraadstatus
Levertijd op aanvraag
datablad alba krapf - forever installatiehandleiding alba krapf - forever
Eenvoudig bestellen
Uitgebreid assortiment
Ruime voorraad
Advies en informatie
Snelle levering
Gerenommeerde merken
Scherpe prijzen
Meedenkend en flexibel