Carwash

Bij Altec Parts hebben wij alle benodigdheden voor uw carwash. In onze webshop vindt u een groot aanbod aan professionele producten voor uw carwash of wasplaats.
In onze webshop vindt u onder andere de volgende accessoires, geschikt voor carwashes en wasplaatsen:
 •  Carwashinrichting
 •  Wasborstels van Vorwerk
 •  Hogedrukpompen (van Interpump, Cat, Udor en Mazzoni)
 •  Hogedruknozzles
 •  Hogedrukslangen geschikt voor de carwash

 • Carwashinrichting

Carwash
Altec Parts heeft een ruim aanbod aan Carwash- en wasplaatsinrichting. In het aanbod vindt u onder andere het assortiment zwenkarmen van Mosmatic. Mosmatic staat bekend om hun innovatieve producten van hoogwaardige kwaliteit. De zwenkarmen zijn er in diverse uitvoeringen, zo zijn deze er met een wandmontage of plafondmontage, met een enkele of dubbele zwenkarm, en met een Z-uitvoering, zodat er twee zwenkarmen naast elkaar gemonteerd kunnen worden.

Naast de zwenkarmen vindt u in ons assortiment ook diverse spuitlanshouders voor de wasboxen. Deze RVS lanshouders zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, met vloerbevestiging en met een wandbevestiging. Naast de spuitlanshouders bent u bij ons ook aan het juiste adres voor de borstelhouders.
De Mosmatic borstelhouders zijn gemaakt van roestvrij staal en worden compleet geleverd met uitwasbare vuilopvang-bakken. De hoogwaardige afwerking en het moderne design geven uw wasplaats zowel optisch als functioneel een upgrade.

Voor het complete aanbod, zie ons aanbod: Carwash- en wasplaatsinrichting.

 •  Wasborstel van Vorwerk

Carwash

Onmisbaar in de wasboxen zijn natuurlijk ook de carwashborstels, in ons aanbod vindt u de Vorwerk borstels. Deze borstels onderscheiden zich van de andere borstels in de markt door de hoogwaardige kwaliteit en lange levensduur. Door de samenstelling van deze borstels behoudt deze borstel lang zijn natuurlijke vorm zonder dat de haren krom gaan staan.

  •  Hogedrukpompen (plunjerpompen)

Carwash

De hogedrukpomp (ook wel plunjerpomp genoemd) wordt gebruikt om vloeistoffen van een lage naar een hogedruk te brengen, zodat hiermee gereinigd kan worden. Bij Altec Parts hebben we alleen hogedrukpompen te koop van de hoogste kwaliteit, denkt u hierbij aan merken als Interpump, Cat, Udor en Mazzoni. Uw vindt ons ruime aanbod online bij onze categorie: Hogedruk plunjerpompen en onderdelen.

Voor al deze pompen hebben wij ook een ruim assortiment revisiesets beschikbaar, zodat u makkelijk onderhoud of reparaties uit kunt voeren. Wij kunnen u voorzien van de onderdelentekeningen van deze pompen en denken graag met u mee. Wilt u meer informatie over onderhoud en storingen aan uw pomp, kijk dan op onze pagina: Onderhoud & storingen.

  •  Hogedruknozzles

Carwash Aan het eind van de hogedruklans vindt u de nozzle, deze zit beschermd in een nozzlehouder, ook wel nozzlebeschermer genoemd. De hogedruknozzle bepaald de grootte van de straal en de druk. De nozzles zijn namelijk te verkrijgen in diverse spuithoeken, variërend van een puntstraal, tot een brede straal met een spuithoek van 65 graden. De meest gebruikte spuithoeken in de carwash zijn 15 graden en 25 graden.

De doorlaat van de nozzle (de grootte van het gat aan de voorzijde) dient afgestemd te zijn op de specificaties van de hogedrukpomp. Is de doorlaat te groot, dan is er minder weerstand waardoor er drukverlies plaats kan vinden. Is deze doorlaat echter te klein, dan levert de nozzle minder liters per minuut.

Wilt u meer informatie over welke doorlaat geschikt is voor uw hogedrukpomp, kijk dan in onze nozzletabel.
Wilt u het aanbod hogedruknozzles ontdekken, zie hiervoor ons assortiment hogedruknozzles.

  •  Hogedrukslangen geschikt voor de carwash

Carwash

Speciaal voor de carwash hebben wij Carwash Titan-slide hogedrukslangen. Deze slang is zeer soepel en heeft een gladde afwerking om krassen te voorkomen. Deze slang is beschikbaar is de kleuren zwart en blauw en geschikt voor een werkdruk van maximaal 300 bar. Deze hogedrukslangen worden op maat gemaakt en beschikbaar met verschillende koppelingen. De binnenzijde is afgewerkt met polyethersulfon, waardoor deze bestand is tegen reinigingsmiddelen.

Wilt u weten welke schroefdraad u nodig heeft, kijk hiervoor op onze schroefdraadtabel.
Voor ons aanbod hogedrukslangen voor de carwash, zier hiervoor ons assortiment Hogedrukslangen Carwash Titan-slide.