Cat

Cat onderdelen nodig? Ontdek het uitgebreide assortiment Cat hogedrukpompen en onderdelen op onze webshop. Als toonaangevende expert op het gebied van hogedrukreinigers bieden wij een uitgebreid assortiment professionele onderdelen, waaronder specifieke componenten van het Amerikaanse merk Cat. Binnen onze webshop vindt u alles wat nodig is om een Cat hogedrukpomp met de hoogste efficiëntie te onderhouden en te optimaliseren. Van complete hogedrukpompen tot revisiesets, losse onderdelen, gedetailleerde onderdelentekeningen, handige informatie tot service & onderhoud.

Cat Revisie

Na verloop van tijd slijten er onderdelen binnen een hogedrukpomp. Als de hogedrukpomp niet de gewenste druk geeft of water en/of olie lekt, is het belangrijk bepaalde onderdelen te vervangen. Met onze Cat revisiesets kunt u specifieke problemen gemakkelijk en snel oplossen.

Cat Onderdelen

Bij regulier onderhoud wordt de levensduur van de hogedrukpomp verlengd. Desondanks kan na langdurig gebruik het nodig zijn specifieke onderdelen te vervangen. In onze webshop vindt u de meest voorkomende onderdelen waaronder de plunjer(s). Een specifiek onderdeel nodig? Wij leveren ook losse onderdelen die mogelijk niet op onze webshop staan.

Cat Onderdelentekeningen

In de onderdelentekeningen van Cat kunt u precies terugvinden welke onderdelen in de verschillende Cat hogedrukpompen zitten. Op deze pagina vindt u onderdelentekeningen van verschillende Cat pompen: Onderdeeltekeningen Cat. Elke onderdeeltekening bestaat uit een explosietekening met daarbij een duidelijk overzicht waarop ieder onderdeel wordt uitgelicht. Daarnaast staat ook vermeld welke onderdelen er in een revisieset zitten en voor welke types Cat deze revisiesets geschikt zijn.

Cat Onderhoud

Om te achterhalen welke onderdelen er nodig zijn om de hogedrukpomp weer in goede staat krijgen hebben wij een handige pagina voor Onderhoud en veelvoorkomende storingen. Op deze pagina bieden wij oplossingen bij veelvoorkomende storingen en leggen wij in enkele stappen uit hoe u bepaalde onderdelen vervangt binnen een hogedrukpomp. Naast het adviseren kan onze serviceafdeling ook werkzaamheden uitvoeren aan Cat hogedrukpompen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken.