Main Image

Item 1 of 1
 
  • Alba Krapf slangwagen - Silver 2 - Swivel messing-vernikkeld - Gegalvaniseerd staal25 Bar - Geschikt voor: 50M 3/4", 80M 5/8", 100M 1/2" slang - In: 3/4" bu - Uit: 3/4" bu

Alba Krapf slangwagen - Silver 2 - Swivel messing-vernikkeld - Gegalvaniseerd staal

25 Bar - Geschikt voor: 50M 3/4", 80M 5/8", 100M 1/2" slang - In: 3/4" bu - Uit: 3/4" bu

Alba Krapf is een bedrijf uit Zwitserland die bekend staat om zijn hoge kwaliteit op het gebied van slanghaspels. Deze slanghaspels zijn zowel geschikt voor professioneel gebruik als voor privé gebruik.

De Silver II van Alba Krapf is door het lange handvat makkelijk en comfortabel te vervoeren. De breedte van de slangwagen, en de lengte van de poten zorgt ervoor dat de slangwagen voorzien is van een hoge stabiliteit, en niet zomaar kantelt. Naast de hoge stabiliteit is de slangwagen uitgerust met kunststof profielwielen. Deze wielen met hun profiel zorgen ervoor dat uw gazon wordt beschermd tegen eventuele sporen.

De Silver II slangwagen is gemaakt van gegalvaniseerd staal, dit zorgt ervoor dat de slangwagen niet gaat roesten en corrosiebestendig is. De slangwagen is geschikt voor 100 meter 1/2", 80 meter 5/8" of 50 meter 3/4" slang, en heeft een maximale werkdruk van 25 bar. De slangwagen is voorzien van 2 3/4" buitendraad aansluitingen, de aansluiting voor de watertoevoer is voorzien van een swivel, waardoor de slang met het draaien van de haspel niet in de knoop komt.

Al met al is de Silver II van Alba krapf een solide slangwagen die voorzien is van een comfortabele bediening en hoge slangcapaciteit. Dit maakt de slangwagen uitermate geschikt voor professioneel en privé gebruik.

De slangwagen wordt als bouwpakket afgeleverd. In de bijlage van de productpagina is de installatiehandleiding te vinden. Komt u er niet uit of heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.
€ 312,00 (€ 377,52 incl. BTW)
Artikelnummer
462800
Voorraadstatus
Levertijd op aanvraag
Eenvoudig bestellen
Uitgebreid assortiment
Ruime voorraad
Advies en informatie
Snelle levering
Gerenommeerde merken
Scherpe prijzen
Meedenkend en flexibel