Spuitlansen

Op zoek naar een spuitlans voor een hogedrukreiniger? Hier vind je ons ruime aanbod spuitlansen geschikt voor koud- en warm water hogedrukreinigers.

Spuitlansen voor Hogedrukreiniger

De spuitlansen in de bovenstaande groepen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er rechte spuitlansen zonder en met (draaibaar) isolatiedeel, gebogen en knikbare spuitlansen, telescooplansen en dubbele lansen. Op de lansen kan een vuilfrees of nozzle (met nozzlehouder) gemonteerd worden, ook zijn er lansen verkrijgbaar met standaard een nozzlehouder erop gemonteerd. De lansen met nozzlehouder worden exclusief nozzle geleverd, de nozzle wordt bepaald aan de hand van de specificaties van de hogedrukreiniger.

Toepassingen hogedruk spuitlansen


De verschillende soorten lansen zijn te gebruiken voor uiteenlopende reinigingswerkzaamheden en bevatten handigheden waardoor deze efficiënter verlopen. Op een rechte spuitlans wordt doorgaans een nozzle (met nozzlehouder) of vuilfrees gemonteerd. De Rechte Spuitlansen zijn verkrijgbaar in uiteenlopende lengtes en zijn vrijwel altijd standaard aanwezig bij een hogedrukreiniger. Naast rechte lansen zijn er ook Gebogen/Knikbare Lansen, deze lansen zijn in een bepaalde stand gebogen waardoor de spuitrichting verschilt van een rechte spuitlans. Naast enkele spuitlansen zijn er ook dubbele spuitlansen waarbij er met hoge druk en lage druk (spoelen) gespoten kan worden. Middels een regelaar op de dubbele lans kan er gewisseld worden van spuitkracht. Een Telescooplans is 2,8 meter lang en kan verder uitgeschoven worden tot wel 7,3 meter. Hiermee is de telescooplans ideaal om bijvoorbeeld gevels te reinigen. Ook kan een telescooplans worden gebruikt om daken te reinigen of andere objecten die lastig bereikbaar zijn.

De spuitlansen uit onze webshop zijn te gebruiken voor meerdere types (professionele) hogedrukreinigers mits de maatvoering overeenkomt. Dankzij het ruime aanbod met lengtes van 20 cm tot wel 7,2 meter is er altijd wel een passende spuitlans te vinden. Alle spuitlansen zijn geschikt voor professioneel en langdurig gebruik dankzij het gebruik van de metalen staal en RVS.

Op zoek naar een passend spuitpistool voor een spuitlans?, kijk dan bij de categorie: Spuitpistolen .